Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor? Sezon finali mi olacak? Final mi oluyor? Aramaları son günlerin en popüler başlıkları altında yer alıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinin final yapacağı hakkındaki açıklamalar, yaklaşan tarih öncesi diziyle ilgili yeni bilgilerin güncellenmesi, Sen Anlat Karadeniz’in neden final yaptığı ve ATV ekranlarında yayınlanan dizinin başka kanala geçip geçmeyeceği söylentileri yanıt buldu.

SEN ANLAT KARADENİZ 13 KASIM’DA FİNAL YAPACAK

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman ve Sinan Tuzcu’nun olduğu Sen Anlat Karadeniz dizisinin final tarihi yaklaşıyor. ATV ekranlarında yayınlandığından bugüne dizi severlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Sen Anlat Karadeniz dizisi 13 Kasım’da yayınlanacak son bölümü ile final yapacak. Dizinin final çekimlerinin de yapıldığı, 13 Kasım 2019 Çarşamba günü ekranlara veda edeceği bilgisi paylaşıldı.

DİZİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Kuruluş Osman dizisi ATV’de başlayacak. Dizinin Çarşamba günlerinde yayınlanmasını isteyen kanal yönetiminin Sen Anlat Karadeniz dizisine final yapmaya karar verdiği söyleniyor. Bir diğer iddiada ise, dizinin reytinglerinin düşmesinden dolayı final yapmasına karar verildiği belirtiliyor.