Sevgili Geçmiş dizisi için yolun sonu geldi. Çekim yapıldığı bölgelerin çok beğenildiği ancak reytinglerde gerilerde kalan Sevgili Geçmiş dizisi, bugün yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek. Kadrosunda birçok tanınan isim bulunan dizi, kötü giden reytinglerin ardından yönetmen ve senarist değiştirmiş ancak kötü gidişatı durduramamıştı. Bu hamlenin ardından dizinin 8. bölümünde final yapması kararı alındı. Sevgili Geçmiş dizisinin ne zaman biteceği, neden final yaptığı ve devam edip etmeyeceği araştırılıyor. İşte detaylar...

SEVGİLİ GEÇMİŞ FİNALİ NE ZAMAN

Sevgili Geçmiş dizisinin final bölümü, bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. Diziden kısa süre önce dizinin eski bölümünün özeti yayınlanacak. Dizinin 8. ve son bölümünün yayınlanmasıyla birlikte dizi yayın hayatına son noktayı koyacak.

SEVGİLİ GEÇMİŞ NEDEN FİNAL YAPIYOR

Sezonun iddialı dizilerinden biri olan Sevgili Geçmiş dizisi, her geçen gün reytinglerde daha kötü bir performans gösterdi. 5. ve 6. bölümlerde yeni yönetmen ve senaristlerle anlaşılmasına rağmen düşüş durdurulamadı. Bu nedenle dizi sona erdi.

SEVGİLİ GEÇMİŞ DEVAM EDECEK Mİ

Sevgili Geçmiş dizisinin online platformlarda yayın hayatına devam edeceği yönünde iddialar bulunsa da bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı düşünülüyor. Yani Sevgili Geçmiş dizisi, bugün yayınlanacak bölümüyle bitecek.