Masterchef'in 68. bölümü, bu akşam ekranlarda olacak. Ünlü şarkıcılar Alişan ve Demet Akalın'ın konuk olarak katılacağı Masterchef'in başlamasına kısa bir süre kaldı. Yarışmanın yeni bölümü, saat 20.00'de tv8 ekranlarında olacak. Yarışmanın jüri üyeleri ise araştırılmaya devam ediyor. Masterchef'in en sevilen isimlerinden Somer Şef'in nereli olduğu, yaşı, boyu, evli olup olmadığı ve kızı, son dönemin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. İşte detaylar...

MASTERCHEF SOMER ŞEF NERELİ?

Somer Şef (Somer Sivrioğlu), İstanbul'da doğdu. Aslen İstanbullu olarak bilinen Somer Sivrioğlu, bir süre annesinin olduğu belirtilen restoranda çalıştı ve daha sonra Ankara'da eğitim gördü. Eğitimi sonrası yurt dışına giden Somer Şef, Avustralya'da restoranlar açtı ve kısa bir süre önce yeniden Türkiye'ye döndü. Somer Şef'in yarışma sonrası Avustralya'ya döneceği tahmin ediliyor.

MASTERCHEF SOMER ŞEF YAŞI

Masterchef jürilerinden Somer Şef, 25 Mayıs 1971 yılında doğdu. 49 yaşındaki Somer Sivrioğlu, Türkiye'nin en çok tanınan aşçılarından biri haline geldi.

MASTERCHEF SOMER ŞEF BOYU

Çeşitli kaynaklarda yer alan bilgilere göre; Somer Sivrioğlu 1,95 boyunda.

mehmet yalçınkaya şef eline ne oldu

MASTERCHEF SOMER ŞEF EVLİ Mİ

Masterchef Somer Şef, kısa bir süre önceye kadar evliydi. Somer Sivrioğlu'nun başka bir kadınla birlikte olduğu iddialarının ardından çift, 18 yılın ardından ani bir kararla boşanmıştı.

MASTERCHEF SOMER ŞEF KIZI - OĞLU

Masterchef Somer Şef'in Derin isimli bir kızı ve Deniz isimli bir oğlu bulunuyor. Somer Şef, iki çocuğuyla birlikte sosyal medyada birçok fotoğraf paylaşıyor. Somer Şef'in çocuklarının yaşlarıyla ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek nereli