İzmir’de ve tüm Türkiye’de ilgiyle takip edilen Star TV dizileri 2019 programı yine çok konuşulacak dizilerle yeni sezona hazır. Star dizilerinde, yeni başlayacak iddialı dizilerin yeni sıra, yeni sezonuyla ekranlara gelecek diziler de var.

STAR TV DİZİLERİ 2019

Star TV dizileri tanıtımına yer vereceğimiz haberimizde detayları yer alacak diziler şunlar olacak; Çocuk, Sevdim Seni Bir Kere, Benim Tatlı Yalanım, Kardeş Çocukları, Kuzgun, Avlu ve Çember. Star TV dizileri 2019 haberine önce yeni diziler olan Çocuk ve Sevdim Seni Bir Kere dizileri ile başlayacağız. Daha sonra başlıklar halinde diğer dizilere yer vereceğiz.

STAR TV Dizileri 2019
STAR TV Dizileri

ÇOCUK DİZİSİ

“Bu hikâyenin tek bir masumu var, Çocuk!” sloganıyla Star Tv dizileri arasında yerini alan yapım, pazartesi günleri saat 20.00’de başlayacak. Çocuk dizisinin konusu ise kısaca şöyle; Karasu ailesi problemsiz bir hayat yaşarken, ailede söz sahibi olan Asiye Hanım’ın (Nazan Kesal) bir sırrı vardır. Asiye Hanım, gelini Şule’ye (Ceyda Ateş Toplusoy) verdiği bebeğin, gayri meşru oğlu olan Hasan’ın (İsmail Hacıoğlu) oğlu olduğunu gizlemektedir. Daha sonra Şule kendi oğlunu doğurur. Şule’nin kocası Ali Kemal (Serhat Toraman) ise çocuğun kendisine ait olmadığını bilmeden, karısının Efe’ye (Mehmet Emin Güney) ilgisizliğine tepki gösterir. Şule Efe’den kurtulmanın yollarını ararken, Efe’nin gerçek annesi olan Akça (Merve Çağıran) hayatlarına girer. Asiye hanımı tehlikeli günler beklemektedir. Hasan ise oğlunun yaşadığından habersizdir. Senaryosunu Nazlu Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız’ın yazdığı Çocuk dizisinin yönetmeni Serkan Birinci.

Çocuk Dizisi - STAR TV
Çocuk Dizisi

SEVDİM SENİ BİR KERE DİZİSİ

Star TV ekranlarında her gün saat 17.00’de yayınlanacak olan Sevdim Seni Bir Kere adlı dizi, Star TV’nin yeni dizileri arasında yer alıyor. İddialı dizinin konusu ise şöyle; İzmir’de doğan Aslım (Yağmur Çokgenç), özel bir üniversitede okumak için Ankara’ya gider. Üniversite’nin sahibinin oğluyla çarpışan ve daha sonra tartışma yaşayan Aslım, daha sonra Ozan’la (Oğuzhan Kayra Koç) fırtınalı bir aşka yelken açar. Ozan’ın ve Aslım’ın ailelerin de dâhil olmasıyla, geçmiş sırlar tekrar açığa çıkar ve olaylar gelişir. Yapımcılığını Nilgün Sağyaşar’ın, yönetmenliğini Bergüzar Demiroğlu ve Mihriban Şahin’in üstlendiği Sevdim Seni Bir Kere dizisinin diğer oyuncuları ise Berk Bakioğlu, Şifanur Gül, Pervin Balcı, Çağdaş Serter ve Şirin Çetinel olacak.

Sevdim Seni Bir Kere Dizisi - STAR TV
Sevdim Seni Bir Kere Dizisi

BENİM TATLI YALANIM DİZİSİ

Star TV dizilerinin en çok sevilen yapımları arasında olan Benim Tatlı Yalanım dizisi, Perşembe günleri, saat 20.00’de ekranlara gelecek. “Her şey tatlı bir yalanla başlıyor” sloganıyla yayınlanan dizinin konusu ise şöyle; Nejat Yılmaz (Furkan Palalı), kızı Kayra (Lavinya Ünlüer) ile mutlu bir hayat sürüyor. Kayra’nın annesi Aylin, Kayra’yı daha çok küçükken terk etmiş. Küçük kızının acı çekmesini istemeyen Nejat, Aylin’in ağzından kızına mektuplar yazmış. Kayra 6. yaşına girerken, annesinin geleceğine inanmaktadır. Kızının bu beklentisi karşısında çaresiz kalan Nejat, Aylin’e ulaşmak için yollar arar. Dizinin diğer kahramanı Suna Doğan (Aslı Bekiroğlu) ise muhallebici dükkânı açmaya çalışan biridir. Abisi yüzünden hayalleri suya düşen Suna, kısa sürede yüklü meblağda bir parayı bulmaya çalışır. Bu sırada yolları Nejat ile kesişir ve olaylar gelişerek bir evcilik oyununa dönüşür. Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın yaptığı Benim Tatlı Yalanım dizisinin senaryosunu Deniz Dargı ve Murat Taşkent yazıyor.

Benim Tatlı Yalanım Dizisi - STAR TV
Benim Tatlı Yalanım Dizisi

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİ

Salı günleri saat 20.00’de yayınlanacak olan Kardeş Çocukları dizisinin konusu şöyle; Ümran (Ayça Bingöl) ve Hayat (Afra Saraçoğlu) köyde yaşayan anne-kızdır. Cemal’in (Murat Daltaban) gölgesinde bir hayat sürmeye çalışan Ümran’ın önemli bir sırrı vardır. Sırrın diğer ucunda ise Yıldırım Saner (Mehmet Aslantuğ) ve Umay Karay (Nur Fettahoğlu) vardır. Tüm Türkiye’nin ekranlardan şahitlik ettiği bir olayın ardından olaylar gelişir. Kardeş Çocukları dizisinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber otururken, senaryosu Sırma Yanık tarafından yazılıyor.

Kardeş Çocukları Dizisi - STAR TV
Kardeş Çocukları Dizisi

KUZGUN DİZİSİ

Çarşamba günleri saat 20.00’de ekranlara gelecek olan Kuzgun dizisinin konusu şöyle; Yusuf ve Rıfat (Levent Ülgen) iki dost ve iki polistir. Birlikte uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı’ya (Erdal Küçükkömürcü) operasyon yaparlar. Dağıstanlı 2 dost polise rüşvet teklif eder ancak kabul görmez. Operasyondan sonra kısa süre geçer ve Yusuf tutuklanır. Rıfat dostu Yusuf’a pusu kurmuştur. Yusuf’un ailesi trajik bir hayat yaşarlar. Bunlardan biri de Kuzgun’dur (Barış Arduç). Dila (Burcu Biricik) ise çocukluk aşkı ve yakın arkadaşı olan Kuzgun’u kaybetmiştir. 20 yılın ardından Dila ve Kuzgun’un yolları yeniden kesişir. Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı Kuzgun dizisinin senaryosunu Burcu Görgün Toptak ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Kuzgun Dizisi - STAR TV
Kuzgun Dizisi

AVLU DİZİSİ

Star TV dizileri 2019 arasında yer alan ve Perşembe günleri saat 20.00’de yayınlanan Avlu dizisinin konusu kısaca şöyle; Eşinden şiddet gören Deniz (Demet Evgar), kocası Hakan’ı vurduğu iddiası ile cezaevine gönderilir. Kızından uzak kalan Deniz, cezaevinde Azra (Ceren Moray) ve Kudret’in (Nursel Köse) arasında kalır. Olaylar gelişir. Yüksel Aksu, Hülya Gezer ve Şafak Bal dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Senaristler ise Özlem Havuzlu  ve Ahmet Köseoğlu.

Avlu Dizisi - STAR TV
Avlu Dizisi

ÇEMBER DİZİSİ

TV Sinema Serisi olarak duyurulan Çember dizisi, Salı günleri saat 20.00’de yayınlanıyor. Barış Bağcı, Sermet Yeşil, Pelin Akil Altan ve Anıl Altan yer aldığı dizi gizemli dosyaların aydınlatıldığı bir formatta hazırlanıyor. Her hafta yeni bir konuyla ekranlara gelen Çember dizisinin Genel Yönetmeni Abdullah Oğuz ve Yönetmeni Emrah Saltık.

Çember Dizisi - STAR TV
Çember Dizisi