Magazin gündemi Mucize Doktor dizisinin yıldızı Taner Ölmez ile oyuncu Ece Çeşmioğlu’nun aşkını konuşuyor. Ece Çeşmioğlu kimdir aramaları internet trend listelerinin üst sıralarına yerleşti.

Ece Çeşmioğlu

ECE ÇEŞMİOĞLU’NUN BÜYÜK DEĞİŞİMİ

Oyunculuk serüvenine küçük yaşlarda başlayan Ece Çeşmioğlu, büyük değişimi ile ilgi odağı oldu. 2006 yılında İki Aile adlı dizide Ceren rolünü oynayan oyuncu, yıllar içinde rol aldığı birçok dizi ve sinema filmleri ile oyunculuk kariyerini geliştirdi. Şu an 29 yaşında olan Ece Çeşmioğlu, Mucize Doktor dizisinin oyuncusu Taner Ölmez ile aşk yaşıyor. Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ikili, kendi sosyal medya sayfalarından birlikte çekildikleri pozları da paylaşıyor.

yeni başlayan diziler 2021

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

1990 yılında doğan Ece Çeşmioğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk oyunculuk serüveni, hala çok konuşulan diziler arasında yer alan ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde oldu. Oyunculuk kariyerini geliştiren Ece Çeşmioğlu, 2006 yılında ‘İki Aile’ dizisinde Ceren rolünü oynadı. Bu rolü ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, daha sonra bir çok dizi ve sinema filminde yer alarak daha çok tanındı. 2017 yılında ‘Yüz Yüze’ dizisinde oynayan Ece Çeşmioğlu, daha sonra ‘Yuvamdaki Düşman’ ve ‘Söz’ dizisinde de rol aldı.

defne samyeli kızı kim, boyu kaç, aslen nereli