Televizyon ekranlarının TV yayın akışları her gün araştırılıyor. Dizi ve sinemaseverler, televizyonda her gün ne olduğunu ve ne olacağını öğrenerek, akşamını buna göre planlıyor. TV’de bugün hangi diziler var? TV’de bugün sinema filmleri ne var? 4 Aralık TV yayın akışı nedir? ATV, Kanal D, Fox TV, TRT 1, Show TV, Star TV ve TV 8 kanallarında bu akşam ne var? Soruları yanıt arıyor. Çarşamba gününün dizi, sinema ve eğlence programları ile yayın akışına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

TV’DE BUGÜN HANGİ DİZİLER VAR? 4 ARALIK 2019

Bu akşam Kanal D ekranlarında Afili Aşk dizisi, Star TV’de Güvercin dizisinin tekrar bölümü, ATV kanalında Burak Özçivit’in başrolde olduğu Kuruluş Osman dizisi yayınlanacak. 4 Aralık Çarşamba akşamında ayrıca TRT 1’de Benim Adım Melek dizisi ve Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı ve final yapacak olan Kurşun dizisi Fox TV’de yayınlanacak.

KURŞUN DİZİSİ NE ZAMAN VE HANGİ GÜN? HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

TV’DE BUGÜN HANGİ SİNEMA FİLMLERİ VAR?

Televizyon ekranlarında bu akşam Show Tv kanalında Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar ve Şener Şen’in oynadığı Gülen Gözler Türk sinema filmi var. Gülen Gözler sinema filminin ardından aynı kanalda Şevkat Yerimdar 2 filmi gösterilecek.

GÜLEN GÖZLER FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ? OYUNCULARI KİM?

TV’DE BUGÜN YAYIN AKIŞINDA BAŞKA NELER OLACAK?

Bu akşam TV8 ekranlarında Masterchef Türkiye yarışması heyecanı devam ediyor. CNN Türk haber kanalında Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programı ve Habertürk kanalında Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı tartışma programı var.