İçerde dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve The Protector dizisinde oyunculuğa devam eden Çağatay Ulusoy, başarılı performansıyla ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Abu Dabi’de düzenlenen GQ Middle East Men of The Years Ödül Töreni’ne katılan ünlü yıldıza ‘Yılın Televizyon Starı’ ödülü verildi. Sadece Türkiye’de değil, özellikle Ortadoğu ülkelerinde de takip edilen ve oynadığı yapımlar ilgiyle izlenen Çağatay Ulusoy, aldığı ‘Yılın Yıldızı’ ödülü ile önemli bir gurur yaşadı.

ÇAĞATAY ULUSOY’A BÜYÜK ÖDÜL

Çağatay Ulusoy’un ödül aldığı gece Louvre Abu Dhabi Müzesi’nde gerçekleşti. Birleşik Arap Emirlikleri’ne giderek burada GQ Middle East Men of The Years Ödül Töreni'ne katılan Çağatay Ulusoy, 12 kişinin ödül aldığı gecede ‘Yılın Televizyon Yıldızı’ ödülünü alarak başarılı kariyerine yeni bir basamak ekledi.

YURT DIŞINDA KAZANILAN İLK ÖDÜL

Ödül töreninde konuşan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, aldığı ödülün yurt dışında kazandığı ilk ödül olduğunu söyledi. Türk dizilerinin başarısından söz eden ünlü oyuncu, uzun zamandır Ortadoğu başta olmak üzere farklı ülkelerde herkesin Türk dizilerini ilgiyle takip ettiğini söyledi. Türkiye ile Ortadoğu arasındaki ilişkinin parçası olmasından dolayı memnun olduğunu kaydeden Çağatay Ulusoy, başarının paylaştıkça çoğaldığını, ödülü ailesi ve dünya çapındaki hayranları ile paylaşmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.