Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından ve basın aracılığı ile yaptığı açıklamalarla Türkiye’ye yönelik ambargo tehdidinde bulunuyor. Trump’a cevap, İzmir Konak doğumlu ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’den geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yıldız Tilbe, kafamızı bozan tüm ülkelere ambargo uygulayalım dedi. Bu ülkelerin Türkiye’de üslerini kapatmamızı, sebze ve meyve vermememizi isteyen ünlü sanatçı, bu ülkelerden tohum da alınmaması gerektiğini ve mallarının ithal edilmemesini istedi.

“CEPHEYE İLK BEN GİDERİM”

Türkiye’nin tüm ihtiyaçları için ekip, biçmesini, hiçbir ülkeye ihtiyacımız olmadığını yazan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, savaşın olması durumunda ilk cepheye kendisinin gideceğini, buna rağmen savaşların iyi olmadığını yazdı. Kötü bir barışın en iyi savaştan iyi olduğunu yazan ünlü sanatçı, savaş olmamasını, gençlerin ölmesini istemediğini dile getirdi.

YILDIZ TİLBE’DEN TRUMP’A GÖZDAĞI

Türkiye üzerinde gözü olanlara beddua eden ünlü sanatçı, bunların adı ne olursa olsun ve nereli olurlarsa olsunlar, hepsinin kahrolmasını diledi. Türkiye’ye ve içindekilere zeval gelmemesini dileyen Yıldız Tilbe, Donald Trump’a da gözdağı vererek, Amerika’nın ve babası olan iki ülkenin bin türlü belasını bularak, dünyanın bunlardan kurtulmasını diledi.