Sinsirella adını verdiği son albümü ile müzik kariyerini sürdüren ve eğitim yılları İzmir’de geçen Aylin Coşkun, geçtiğimiz haftalarda uzun süre birlikte olduğu Volkan Aslan ile evlenmişti. Ünlülerin akın ettiği düğününde kendisine kilolarca altın takılan Aylin Coşkun’dan düğün açıklaması geldi. Takılan bütün altınların iç içe girdiğini söyleyen sanatçı, takılarla kuyumcu dükkanı açamasa da 5 milyonluk bir villa alabileceğini söyledi.

AYLİN COŞKUN DÜĞÜNÜ HAKKINDA KONUŞTU

Volkan Aslan ile şatafatlı bir düğünle dünyaevine giren şarkıcı Aylin Coşkun, televizyonda yayınlanan bir canlı yayın programına katılarak düğünü hakkında açıklamalarda bulundu. Düğününde takılan takılar hakkında konuşan Aylin Coşkun, Hande Yener ve diğer arkadaşları tarafından pırlanta yüzüklerin ve büyük altınların takıldığını ve babasının düğün hediyesi olarak arsa ve dükkan aldığını söyledi.

Aylin Coşkun - Volkan Aslan

AYLİN COŞKUNUN DÜĞÜNÜNDE TAKILAN TAKILAR

Babasına sağ kolunu ayırdığını ve bütün altınların iç içe girdiğini söyleyen sanatçı, altınları çıkaramadığından dolayı bileklerini kanadığını, boynuna takılan kolyeleri ise kopararak çıkardığını kaydetti. Takılarıyla kuyumcu dükkanı açamayacağını ama 5 milyon TL’lik bir villa alabileceğini söyleyen sanatçı, erkek ve kız tarafının düğünde bir ev parası bıraktığını anlattı. Volkan Aslan’dan istediği mehir hakkında da konuşan Aylin Coşkun, aslında 15 külçe altın istediğini ama 10 külçe altına razı olduğunu dile getirdi.