Kurucuları arasında olduğu AK Parti’den istifa eden ve parti kurması beklenen Ali Babacan, bu akşam (26 Kasım 2019 Salı) Teke Tek programının konuğu olacak. Habertürk kanalında saat 21.00’de başlayacak Tek Tek Özel’e çıkacak olan Ali Babacan, Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlayacak. Ali Babacan parti kuracak mı? Yeni partisinin adı ne olacak? Parti açıklaması yapacak mı? Soruları Teke Tek programında cevaplanacak.

ALİ BABACAN TEKE TEK’TE AÇIKLAMA YAPACAK

Habertürk kanalında yayınlanan ve usta gazeteci Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek Özel programının bu akşam ki konuğu mühendis, ekonomist, diplomat, işadamı ve siyasetçi olan Ali Babacan olacak. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Fatih Altaylı, Ali Babacan’ın uzun süren sessizliğini Teke Tek programında bozacağını söyledi.

ALİ BABACAN’IN YENİ PARTİSİ KURULACAK MI?

Ali Babacan’ın yeni partisinin yakın bir zamanda kurulacağı ve adının da Akıl ve Bilim Partisi (AB) olacağı konuşuluyor. Ali Babacan’ın yeni parti kurma çalışmalarında sona yaklaştığı bilgisini paylaşan Fatih Altaylı, Ali Babacan’a merak edilen tüm soruları bu akşam Tek Tek programında soracak.