Bir süredir sağlık problemleriyle mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili net mesaj geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Genel Başkan Bahçeli'nin sağlığının iyi durumda olduğunu duyurdu.

Yalçın, Devlet Bahçeli'nin tedavisinin sonuna gelindiğini ve Pazartesi günü genel merkeze dönerek çalışmalara başlayacağını ifade etti. Semih Yalçın'ın açıklaması şu şekilde:

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli önemli bir üst solunum yolu rahatsızlığı geçirmiştir; ancak şükür ki hastalığında tedavi döneminin sonuna gelinmiştir. Sayın Devlet Bahçeli, önümüzdeki pazartesi (14 Ekim 2019) gününden itibaren genel merkezimizde mesaisine başlayacaktır"

Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu belli oldu

Devlet Bahçeli, 23 Eylül'de hastaneye kaldırılmış ve kısa süre sonra taburcu edilmişti. 4 gün sonra yeniden hastaneye giden Devlet Bahçeli'nin bazı tetkikler için hastanede bulunduğu açıklandı. Devlet Bahçeli'nin TBMM'deki yeni yasama yılının açılışına katılacağı ifade edilmiş ancak sağlık problemleri nedeniyle bu açılışa da katılamamıştı.