Gazeteci ve sunucu Özlem Gürses kimdir? Özlem Gürses’in hayatı, eşi, kitapları gibi merak edilen konular haberimizde cevap buluyor.

ÖZLEM GÜRSES KİMDİR?

1970 yılında Ankara’da doğan Özlem Gürses, TED Ankara Koleji’nde eğitim gördü. ODTÜ’de mimarlık okuyan ve Mimarlık Tarihi programında yüksek lisans yapan Özlem Gürses, bir trafik kazasının ardından İstanbul’a giderek medya dünyasına girdi. ATV’de muhabirlik yapan, daha sonra Star TV’de gece hattı ve kırmızı koltuk adlı programları sunan Özlem Gürses, NTV ve CNNTURK kanalları için de programlar yaptı. Habertürk kanalında da editörlük ve sunuculuk yapan Gürses, Kanal 1’de ana haber sunucusu ve haber müdürü olarak görevler yaptı.

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan kaç yaşında

SÖZCÜ GAZETESİNDE YAZIYOR

Daha sonra bir çok televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunan, haberleri sunan ve çeşitli projelere imza atan Özlem Gürses, aynı zamanda ulusal ve uluslararası organizasyonlarda da moderatör ve sunucu olarak görev aldı. Bazen Olmaz adlı kitabını 2017 yılında piyasaya süren Özlem Gürses, Sözcü gazetesinde köşe yazıları yazıyor ve röportajlar yapıyor. Evli olan Özlem Gürses bir çocuk annesidir.

volkan konak aslen nereli, boyu kaç, eşi kim