AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, açıklamaları ve tartışma programlarındaki sözleri ile merak edilmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı da olan Özlem Zengin kimdir? Nerelidir? Özlem Zengin’in annesi, babası ve eşi kim, boşandı mı? Özlem Zengin biyografisi ve özgeçmişi en çok aranan başlıklar arasında yer alıyor. Avukat Özlem Zengin’in hayatına dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

ÖZLEM ZENGİN KİMDİR?

1969 Tokat doğumlu Özlem Zengin, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu ve bir süre Amerika’da yaşamını sürdürdü. 90’lı yılların ortalarında Türkiye’ye dönen ve öğretmenlik yapan Özlem Zengin, aynı yıllarda Kanal 7’de “Hayatın İçinden” adlı programı sundu. Serbest avukatlık mesleğine başlayan ve 2003 yılında AK Parti’ye katılan Özlem Zengin, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın çeşitli kademelerinde görevler yaptı. Yeni Akit Gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Avukat Özlem Zengin, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının kuruluşunda yer aldı. Ülke TV’de “İnce Fikir” programını da sunan Özlem Zengin, AK Parti Tokat Milletvekili, AK Parti Grup Başkanvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanıdır.

doktor ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

ÖZLEM ZENGİN NERELİ?

Avukat Özlem Zengin Tokat Niksarlıdır. Tokat Milletvekili de olan Özlem Zengin, Niksar’ın Delicek Köyü nüfusuna kayıtlıdır.

ÖZLEM ZENGİN’İN ANNESİ BABASI KİM?

AK Parti Grup Başkanvekili Avukat Özlem Zengin’in annesi Nimet Zengin, babası ise Salih Zengin’dir.

ÖZLEM ZENGİN’İN EŞİ KİM BOŞANDI MI?

3 çocuk annesi olan Özlem Zengin eşinden boşandı. Özlem Zengin’in eski eşinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

fizyoterapist zafer aksungur muayene ücreti kliniği nerede iletişim