Bilim Kurulu üyeleri arasında yer alan Ateş Kara, kısa bir süre önce yaptığı açıklama ile koronavirüse karşın aşının hayvanlarda antikor cevabı yarattığını ifade etti. Şimdi bu aşının hastalıktan koruyup korumayacağının beklendiğini ifade eden Ateş Kara, aşıyı ilk kez hayvanlar üzerinde denediklerini ve olumlu bir sonuç aldıklarını dile getirdi. Bu açıklamaların ardından Prof. Dr. Ateş Kara'nın kim olduğu araştırılmaya başladı. Peki Bilim Kurulu'nda yer alan Prof. Dr. Ateş Kara kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Tüm yanıtlar, haberimizde...

PROF. DR. ATEŞ KARA KİMDİR?

Prof. Dr. Ateş Kara, Ankara Lisesi'ni bitirdikten sonra Hacettepe Tıp Fakültesi'ne başladı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda eğitim alan Ateş Kara, 2002'de yandal ihtisasını bitirerek çalışmaya devam etti. 2004 yılında pediatri doçenti olan Ateş Kara, 2010 yılında profesör unvanı aldı. Kariyerini Hacettepe Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak sürdüren Ateş Kara, birçok kamu kurum ve kuruluşlarında da danışmanlık görevini üstleniyor.

doktor ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

PROF. DR. ATEŞ KARA KAÇ YAŞINDA?

Prof. Dr. Ateş Kara'nın birçok kaynakta 1969 yılında doğduğu ve 51 yaşında olduğu ifade ediliyor.

PROF. DR. ATEŞ KARA NERELİ?

Prof. Dr. Ateş Kara'nın Ankara'da doğduğu belirtiliyor. Ateş Kara'nın aslen nereli olduğu konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

fizyoterapist zafer aksungur muayene ücreti kliniği nerede iletişim