Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek kimdir? nereli, firması, kaç yaşında ve doğum tarihi nedir? Bugün en merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Adil Gevrek’e ait ayrıntılara ve hayatına dair bilgilere haberimizde yer veriyoruz.

ADİL GEVREK KİMDİR? NERELİ

Adil Gevrek, Malatya’dan İstanbul’a ailesi ile birlikte taşındığında 12 yaşındaydı. Adil Gevrek'in doğum tarihine ilişkin bir kayıt bulunmuyor. 23 yaşına kadar çeşitli tekstil işlerinde çalışan ve kendisini bu alanda geliştiren Adil Gevrek, 23 yaşından sonra plastik sektörüne geçerek, bu alanda işler yapmaya başladı. Plastik sektörüne yakın bir arkadaşı ile giren Gevrek, verdiği bir röportajda, o yıllarda ham madde ihtiyaçlarını aynı işi yaptıkları firmalardan aldıklarını söylemişti. Plastik sektöründe işlerine devam eden Adil Gevrek, zamanla bu alanda büyük bir firmaya dönüştü.

ADİL GEVREK’İN FİRMASININ ADI NEDİR?

Arkadaşı ile birlikte büyüttükleri plastik sektöründe, Sam Plastik Sanayi adıyla önemli bir sektör oyuncusu haline gelen Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’un Başkanı olarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve meslek örgütlerinde de yer alan Adil Gevrek, spor kulübü başkanlığı ile şirketinin yönetim kurulu başkanlığını birlikte yürütüyor.

dr. ayça kaya sağlıklı beslenme zayıflama sırları