Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de İzmir'i temsil edecek olan Aliağaspor'dan sürpriz hamle... Aliağaspor yönetimi, aldığı kararla Teknik Direktör Polat Çetin'le yollarını ayırdı. Başkan Kamil Önal, kısa süre tanınmış futbolculardan Ali Eren Beşerler'le anlaşma sağladı. 

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ 

Önümüzdeki sezon 3. Lig'e yükselme planları kuran Aliağaspor, yeni teknik direktörü için imza töreni düzenledi. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Kamil Önal, yeni bir döneme başladıklarını ifade ederek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Aliağalı vatandaşların desteklerini beklediklerini belirten Önal, Ali Eren Beşerler ve ekibinin Aliağaspor'u hak ettiği yerlere getireceğine inandığını belirtti. Başkan Önal, konuşmasını Beşerler'e başarılar dileyerek sonlandırdı. 

ALİ EREN GÖZÜNÜ ŞAMPİYONLUĞA DİKTİ 

Aliağaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Ali Eren Beşerler ise yaptığı açıklamada Başkan Kamil Önal'ın daveti üzerine şehre geldiğini ve düşüncelerinin birbiriyle uyduğunu söyledi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'la da görüştüğünü belirten Ali Eren Beşerler, Aliağaspor'u şampiyon yapmak istediklerini ifade etti. 

ALİ EREN BEŞERLER'İN KARİYERİ 

43 yaşındaki Ali Eren Beşerler, futbol kariyerindeki başarılarıyla Türkiye çapında tanınan bir isim. Futbola Gençlerbirliği'nde başlayan Ali Eren, 1997 tarihinde Beşiktaş'a transfer oldu. 6 yıl boyunca siyah-beyazlı formayı giyen Ali Eren, daha sonra Çaykur Rizespor, Kocaelispor, Akçaabat Sebatspor, Altay, Sivasspor ve Turgutluspor'da forma giydi. Ali Eren, 1 kez Süper Lig, 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Süper Kupa şampiyonu oldu. 2007 tarihinde futbolu bırakan Ali Eren Beşerler, bu tarihten sonra futboldan uzak kaldı. 12 yıl sonra Aliağaspor'la anlaşan Ali Eren, teknik direktörlük kariyerine İzmir ekibinde başlamış oldu.