TFF 1. Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Altay, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Özgüç Türkalp'in yönettiği mücadelede Altay galibiyeti kaçırdı. Maçın ilk yarısını 2-1'lik skorla üstün tamamlayan Altay, ikinci yarıda yediği golle maçtan 1 puanla ayrıldı.

ALTAY HIZI BAŞLADI

Mücadelenin hemen başında Altay tehlikeli geldi. Putsilla'nın vuruşunda top üstten dışarı çıkarken Altay gole yaklaştı. 15. dakikada yine Altay etkili oldu. Defansın pas hatasında Paixao araya girdi ve vuruşunu yaptı ancak kaleciye takıldı. Gol için yüklenen Altay, kalesinde golü gördü. Cajic'in ceza sahası dışından vuruşunda İstanbulspor 1-0 öne geçti. Altay, yediği golün ardından skoru eşitledi. Gelişen Altay atağında Kappel, çizgiye kadar indi ve vuruşunu yaptı, topu ağlarla buluşturdu. İlk yarının bitmesine 5 dakika kala Altay öne geçti. Paixao'nun pasında Putsila kaleciyi mağlup etti ve skoru 2-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İSTANBULSPOR 76'DA BERABERLİĞİ YAKALADI

Maçın ikinci yarısında İstanbulspor, beraberlik golünü bulmak için rakip kaleye yüklendi. İstanbulspor'un aradığı gol, 76'da geldi. Eslem'in şutunda top Altay ağlarına gitti. Mücadelenin geri kalanında gol olmayınca Altay ile İstanbulspor 2-2 berabere kaldı.

ALTAY'IN RAKİBİ BALIKESİRSPOR

Altay, bu sonuçla 2 haftada topladığı 1 puanla ligin 15. sırasında yer aldı. İstanbulspor da aynı puanla 12. sırada kaldı. İzmir ekibi, Cumartesi günü ligde 10. sırada bulunan Balıkesirspor'la evinde karşı karşıya gelecek.