İzmir ekibi Altay'ın geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan futbolcusu Ulaş Zengin'in transferi için geri sayım başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği Ulaş'la ilgili dün sıcak bir gelişme yaşandı. Bir dönem Altay forması giyen Emre Balcı, sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla Ulaş'ın Galatasaray'a transfer olduğunu yazdı. İki kulüp arasındaki görüşmelerin kısa süre içinde sonuçlanması ve Ulaş Zengin'in sarı-kırmızılı takıma transfer olması bekleniyor. 

GEÇEN SEZONUN İKİNCİ YARISINDA PARLADI 

Geçtiğimiz sezon 18 maçta forma giyen 21 yaşındaki stoper Ulaş Zengin, sezonun ikinci yarısında oynadığı futbolla beğeni toplamıştı. Sivasspor, Antalyaspor ve Konyaspor'un yanı sıra, Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilen futbolcu, kulübüyle olan sözleşmesini 2 yıl önce, 2020 yılına kadar yenilemişti. Bornova doğumlu olan futbolcunun değeri, TransferMarkt isimli futbolcu değerlendirme sitesinde 50 bin euro olarak gösteriliyor. 

ALTAY GAZİŞEHİRLİ GÖKHAN'IN PEŞİNDE 

Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden İzmir ekibinin Gazişehir'de forma giyen 29 yaşındaki Gökhan Alsan'ın da transferi için görüşmelere başladığı ifade ediliyor. Takımdaki kaderi belli olmayan Gökhan, teknik ekiple yapacağı görüşmeler sonrası Altay'ın transfer teklifini değerlendirecek. 

GALATASARAY KISA SÜRE ÖNCE TRANSFER YAPTI 

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray, kısa süre önce 3 transfer birden açıklamıştı. Eski Beşiktaşlı Babel ile sözleşme imzalayan Galatasaray, Adem Büyük'ü de kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılılar, savunma bölgesine ise Valentine Ozornwafor'u transfer etmişti. Ulaş Zengin'in Galatasaray'a gitmesi halinde, forma savaşındaki rakiplerinden biri olacak olan Ozornwafor da 21 yaşında.