Almanya'da yetişen ve 2011 yılında Galatasaray'a transfer olan, çeşitli kulüplerde forma giydikten sonra 2017'de İzmir ekibi Altınordu'ya gelen Okan Derici, kulüpteki sistem hakkında açıklamalarda bulundu. Altınordu'daki eğitimi daha önce hiçbir yerde görmediğini dile getiren Okan Derici, ne Galatasaray'da ne de Avrupa'da böyle bir sistem olmadığını dile getirdi. 

"BAŞARI TESADÜF DEĞİL"

Altınordu altyapısından çıkan futbolcuların tesadüf olmadığını belirten Derici, kulübün bu sistemle daha çok yıldız oyuncu çıkaracağının altını çizdi. Altınordu'nun bir eğitim kurumu olduğunu söyleyen Derici, takımda bulunan yaşı genç futbolculara da ağabeylik yaptıklarını ifade etti. Derici, bir sisteme sahip oldukları için kendilerini önümüzdeki sezonda şanslı gördüklerini belirtti. 

OKAN'IN SÖZLEŞMESİ 2021'DE BİTİYOR

Futbola Frankfurt'ta başlayan Okan Derici, daha önce Rot-Weiss Erfurt, Galatasaray, Konyaspor, Kırklarelispor, Anadolu Selçukspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediye formaları giydi. Türkiye Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de forma giyen Okan Derici'nin sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. 26 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri ise 200 bin euro olarak gösteriliyor.

HEDEF SÜPER LİG

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Altınordu, bu yıl hedefi Spor Toto Süper Lig'e yükselmek olarak belirledi. Son 5 yılda 4 kez son haftalara play-off heyecanıyla giren ancak başarısız olan kulüp, bu yıl direkt olarak üst lige çıkmayı planlıyor.