Spora verdiği destekle bilinen, kısa süre önce Göztepe ve Altay başkanlarıyla görüşerek lig öncesi başarılar dileyen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, geçtiğimiz yıl 2. olarak 1. Lig'e yükselen Bornova Belediyesporlu basketbolcularla görüştü. Sezon başlamadan önce bir araya gelen Başkan İduğ, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve oyuncular akşam yemeği yedi. 

BAŞKAN İDUĞ TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ

İduğ, yaptığı açıklamada sporculara ve teknik ekibe güvendiklerini ifade ederek kendilerini hep üst sıralarda görmek istediklerini belirtti. Takımın bütçesinin çok fazla olmadığının altını çizen İduğ, belediyenin takım için gerekli özveriyi gösterdiğini kaydetti. Sakatlıklardan uzak bir sezon olmasını dileyen İduğ, yeni sezon öncesi de oyunculara başarılar diledi.

HEDEF PLAY-OFF'A YÜKSELMEK

Kulüp Başkanı Hasan Yerakar, sezon öncesi Başkan İduğ'un kendileriyle beraber olması nedeniyle teşekkürlerini sundu. Bu sezon genç bir kadroyla mücadele edeceklerini söyleyen Yerakar, hedeflerinin play-off oynamak olduğunu dile getirdi. Başkan Yerakar, sezon içinde gösterecekleri performansla hem iyi bir sezon geçirmek hem de belediyeyi iyi bir şekilde temsil etmek istediklerini vurguladı. Oyunculardan Eren Ocaktürk ise iyi bir performans göstermek için çok çalışacaklarının sözünü verdi.

BORNOVA 30 MAÇTA 23 GALİBİYET ALDI

Geçtiğimiz sezon 30 maça çıkan Bornova Belediyesi, 23 galibiyet ve 7 yenilgi ile ligi 2. sırada tamamlamıştı. Takımın sayı lideri 26 maçta 335 sayı atan (ortalama 12,8) ile Mustafa Erdoğan olmuştu.