EURO 2020 B Grubu’nda Danimarka ile Belçika mücadelesi ekranlara gelecek. Danimarka Belçika maçı nerede oynanacak hangi kanalda saat kaçta başlayacak sorularının yanıtları ortaya çıktı. Danimarka Belçika maçı canlı izle adresi belli oldu. Danimarka’nın başkenti olan Kopenhag’da 2 güçlü takım karşı karşıya gelecek. Maçın hakemi ise Hollanda’dan Björn Kuipers olacak.

Danimarka Belçika maçında heyecan yüksek olacak. İlk maçta Rusya’yı yenen Belçika, Danimarka ile oynadığı son 2 maçı da kazanmıştı. Belçika, son 24 maçında yalnızca bir kez kaybetti ve 3 maçta da berabere kaldı. Danimarka ise EURO 2020’de ilk kez takım olarak yer alan Finlandiya karşısında mağlubiyet yaşamıştı.

Danimarka Belçika maçı nerede oynanacak?

Danimarka Belçika maçı Kopengah’ta bulunan Parken Stadı’nda oynanacak. Belçika takımı oyuncularından olan ve İnter takımında top koşturan Lukaku’nun bu maçın gözde oyuncuları arasında olacağı konuşuluyor.

Danimarka Belçika maçı hangi kanalda başlayacak?

Danimarka Belçika TRT 1 TRT 4K kanalında başlayacak. Ayrıca trtizle.com'dan da naklen izlenebilecek. Geçtiğimiz günlerde oynanan maçta kalbi duran Eriksek ise bu maçta oynamayacak.

danimarka belçika maçı canlı izle hangi kanalda saat kaçta

Danimarka Belçika maçı saat kaçta başlayacak?

Danimarka Belçika maçı saat 19.00’da başlayacak.