Galler ve Danimarka yeşil sahada karşı karşıya gelecek. Galler Danimarka maçı hangi kanalda oynanacak, Galler Danimarka maçı nerede oynanacak, Galler Danimarka maçı ne zaman başlayacak saat kaçta? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2020’in son 16 tur maçları büyük heyecana sahne olacak. Turun ilk maçında iki güçlü takım sahaya çıkacak. İki takımın kozlarını paylaşacağı mücadelede tansiyon yükselecek.

Son 16 turda yeni kurallar geçerli olacak. Normal süre bittikten sonra 30 dakikalık uzatma bölümü, beraberliğin korunması durumunda ise penaltılarla son nokta koyulacak. EURO 2020’de kimin şampiyon olacağı ise 11 Temmuz’da Wembley Stadı’nda oynanacak maçla belli olacak. Galler Danimarka mücadelesi sporseverleri ekran başına kilitleyecek.

Galler, adını çeyrek finale yazdırmak için sahada olacak. Danimarka ile daha önce oynadığı 3 maçta mağlup olan Galler, bu şanssızlığı kırmaya çalışacak. Danimarka takımı futbolcuları ise Galler’i eleyerek yoluna devam etmek için ter dökecek.

Galler Danimarka maçı ne zaman başlayacak saat kaçta?

Galler Danimarka maçı 26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Galler takımı, Ethan Ampadu’nun yokluğunda tam kadro sahada olacak. Takımda başka cezalı oyuncu yok. Kanat yollarında Gareth Bale ve Daniel James etkili olacak.

Galler Danimarka maçı canlı izle ne zaman başlayacak saat kaçta?

Galler Danimarka maçı nerede oynanacak?

Galler Danimarka maçı Amsterdam’da olan Johan Cruyff Arena Stadı’nda oynanacak. Maçı Alman futbol hakemi Daniel Siebert yönetecek. Danimarka takımında Martin Braithwaite ve Yussuf Poulsen’in kanatlarda oynaması bekleniyor.

Galler Danimarka maçı hangi kanalda başlayacak?

Galler Danimarka maçı TRT 1 ve TRT 4K kanalında başlayacak. Ayrıca trtizle.com’dan da canlı olarak naklen yayınlanacak.