Transfer sezonu bitmeden 1-2 transfer daha yapması beklenen İzmir ekibi Göztepe, iç transferde 17 yaşındaki Yusuf Talum'la sözleşme imzaladı. Kulübün gelecek vadeden en önemli futbolcularından biri olan Yusuf Talum, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Göztepe'nin 19 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen Talum, orta sahanın sağında forma giyiyor. Genç futbolcu, sağ bek ve orta sahanın solunda da oynayabiliyor. Yusuf Talum, Türk Milli Takımı'nın alt yaş takımlarında da yer alıyor. Göztepe'nin alt yaş takımlarında çıktığı maçlarda 65 kez forma giyen Yusuf, 18 gol attı.

TARAFTARLAR TRANSFER BEKLİYOR

Antalyaspor maçında takımın sadece 1 şut atabilmesinin ardından taraftarlar, forvet ve orta saha hattına transfer yapılması için sosyal medyada çağrıda bulundu. Eren Derdiyok'un kötü performansı da taraftarları tedirgin ederken Jerome ise sakatlığı nedeniyle antrenmanda takımdan ayrı çalışıyor. Lige kötü bir giriş yapan ve haftaya Beşiktaş'la karşılaşacak olan Göztepe'nin, transferde nasıl bir tutum sergileyeceği ise bilinmiyor.

TAKIM BEŞİKTAŞ'A ÇALIŞIYOR

Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam eden Göztepe, antrenmanda taktik çalıştı. Top kapma çalışması da yapan sarı-kırmızılı futbolcular, çalışmalarına yarın da İzmir'de devam edecek. Takım, akşam saatlerinde İstanbul'a hareket edecek. Beşiktaş - Göztepe maçı, Cuma günü saat 20.30'da başlayacak. Mücadelenin biletleri ise satışa çıktı. Beşiktaş kulübü, deplasman tribünü biletlerinin fiyatlarını 100 TL olarak belirledi.