Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İzmir ekibi Göztepe, forvete Eren Derdiyok'un alınmasının ardından sol bek mevkisi için transfer çalışmalarına başladı. Sol bek mevkisi için bonservis ödemek istemeyen Göz-Göz, son olarak Ankaragücü'nde forma giyen Tiago Pinto'nun transferi için görüşmelere başladı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; 31 yaşındaki Portekizli futbolcuyla temas kuran Göztepe'nin, önümüzdeki günlerde teklifte bulunması bekleniyor.

FUTBOLA PORTEKİZ'DE BAŞLADI 

Futbola Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un altyapısında başlayan ve Olivais, Trofense, Braga, Rio Ave, Deportivo La Coruna ve Racing'te forma giyen Pinto, 2015 sezonunda bedelsiz olarak Osmanlıspor'a gelmişti. Osmanlıspor'da 3 sezon oynayan ve Ankaragücü'ne transfer olan Pinto, alacaklarına karşılık olarak kulübüyle sözleşmesini feshetmişti. Geçtiğimiz sezon Ankaragücü ile 26 maça çıkan Pinto, 1 gol kaydetmiş ve 8 asist yapmıştı. Tecrübeli futbolcu, sol bek mevkiinin yanı sıra orta sahanın solunda ve ön liberoda da oynayabiliyor. Portekiz alt yaş milli takımlarında da toplam 25 kez forma giyen Pinto'nun piyasa değeri 700 bin euro olarak gösteriliyor.

ÖMER BAYRAM DA HEDEFTE 

Galatasaray'dan Eren Derdiyok'u alan Göztepe, bu kez de Ömer Bayram için girişimlere başladı. Galatasaray ile anlaşan İzmir ekibi, Ömer Bayram'dan gelecek cevabı bekliyor. Sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul etmesi halinde, Ömer Bayram'ın da kısa sürede takıma katılması bekleniyor. Hollanda doğumlu olan 27 yaşındaki Ömer Bayram'ın, Galatasaray ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 20 maça çıkan Ömer, 1 gol atıp 3 asist yapmıştı. Piyasa değeri 400 bin euro olan Ömer Bayram, 7 kez de Milli Takım forması giydi.