Dünyanın birçok bölgesinde koronavirüs nedeniyle futbola ara verilirken bazı ülkelerde ise futbol heyecanı başladı. Bu ülkeler arasında Güney Kore de yer alıyor. Güney Kore'de bugün Suwon Bluewings - Ulsan Hyundai, FC Seoul - Gwangju ve Seongnam - Incheon United mücadeleleri oynanacak. Mücadelelerin ne zaman başlayacağı ve hangi kanallardan yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Güney Kore maçlarını izlemek isteyen futbolseverler, Güney Kore Ligi canlı izle, Güney Kore Ligi canlı, Güney Kore Ligi şifresiz izle, Güney Kore Ligi izle, Güney Kore Ligi canlı skor, Güney Kore Ligi şifresiz yayın izle aramalarını yapmayı sürdürüyor. Güney Kore maçlarını canlı izleme linkini, haberimizde bulabilirsiniz.

GÜNEY KORE LİGİ İZLE - ŞİFRESİZ CANLI SKOR

Güney Kore K Ligi'nde bugün saat 10.30'da Suwon Bluewings - Ulsan Hyundai, saat 13.00'de FC Seoul - Gwangju ve Seongnam - Incheon United maçları oynanacak. Mücadele, Güney Kore K Ligi'nin YouTube sayfasından yayınlanacak. Güney Kore Ligi maçlarını izlemek için tıklayın.

Geçtiğimiz sezon Güney Kore K Ligi'nde 12 takım yer aldı ve takımlar birbirleriyle 3 kez karşılaştı. Mücadelelerin ardından play-off sistemine geçildi ve ilk 6 takım yeniden karşılaştı. Bu sezon ise formatta değişikliğe gidildi ve takımların 3 değil 2 kez karşılaşması kararı alındı. 22 haftanın ardından takımlar, yine önceki sezon olduğu gibi play-off'ta karşı karşıya gelecek. Ligde takımların eşitliği halinde, şampiyonu genel averaj belirleyecek.