EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. E Grubu’nda yer alan İspanya ile Polonya yeşil sahada mücadele edecek. İspanya, EURO 2020’nin ilk maçında İsveç ile karşı karşıya gelmiş ve maç 0-0 bitmişti. Polonya ise ilk maçında Slovakya takımına yenilmişti. İspanya karşısında puan kazanmaya çalışacak olan Polonya, seyir zevki yüksek, heyecanlı bir maça imza atacak.

İspanya son 10 maçında yalnızca 1 mağlubiyet aldı ve 5 maçta berabere kaldı. Topa sahip olma konusunda uzman bir takım olan İspanya, 3 puan konusunda ise o kadar yetenekli değil. Örneğin İsveç ile oynadıkları maçta yüzde 85 oranında topa sahip olmuşlardı ancak maçta gol olmamıştı ve berabere sonuçlanmıştı.

Polonya’da ise işler daha kötü. Polonya takımı son 4 maçında yenildi. Savunması dökülen Polonya’nın forveti ise oldukça iyi. İstatistik verilerine göre, 2 takım büyük turnuvalar baz alındığında ilk kez yeşil sahada kozlarını paylaşacak.

İspanya Polonya maçı nerede oynanacak?

EURO 2020 maçlarından olan İspanya Polonya maçı Sevilla Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. İspanya takımı, 2000 yılından bu yana Polonya’yı 2 kez kendi sahasında konuk etti, 9 gol attı ve 2 maçta da gol yemedi.

İspanya Polonya maçı saat kaçta başlayacak ne zaman?

İspanya Polonya maçı 19 Haziran 2021 Cumartesi akşamı saat 22.00’de başlayacak. İspanya takımı, EURO 1996’dan bu güne ilk iki maçında beraberlik ya da mağlubiyet yaşamadı.

İspanya Polonya maçı hangi kanalda yayınlanacak canlı izle

İspanya Polonya maçı TRT 1 ve TRT 4K kanallarında yayınlanacak. İspanya Polonya maçı canlı izle adresi ise trtizle.com adresi olacak.

İspanya Polonya maçı canlı izle hangi kanalda yayınlanacak

İspanya Polonya maçı muhtemel 11 maç kadrosu

  • İspanya: Simon, Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Alba, Llorente, Rodri, Pedri, Moreno, Torres, Morata
  • Polonya: Szczesny, Bereszynski, Glik, Bednarek, Jozwiak, Moder, Linetty, Rybus, Klich, Zielinski, Lewandowski