EURO 2020 Şampiyonu bu akşam ortaya çıkacak. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda büyük final maçında İtalya ile İngiltere son kozlarını paylaşacak. İtalya İngiltere maçı ne zaman 2021 başlayacak, İtalya İngiltere maçı hangi kanalda oynayacak, İtalya İngiltere maçı saat kaçta başlayacak, İtalya İngiltere maçı nerede oynanacak soruları yanıt buldu. İtalya İngiltere maçı canlı izle linki de paylaşıldı.

Avrupa’nın en iyi takımı olmak için yeşil sahaya çıkacak takımlar, nefesleri kesecek maçta en zor mücadelede karşı karşıya gelecekler. EURO 2020 turnuvasında maç kaybetmeyen 2 takımdan biri bu akşam bu seriyi bozarak ikinci olurken, diğer takım ise şampiyonluk kupasının sahibi olacak. Maçı Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek.

Robert Mancini’nin yönettiği İtalya milli takımı ile Gareth Southgate’in yönettiği İngiltere milli takımı, şampiyonluğun son eşiğinde mücadele edecek. İtalya, Avrupa Şampiyonasında sadece 1968 yılında şampiyon oldu. Daha sonra ise şampiyonluk İtalya ekibi için hayal oldu. İtalya, 53 yıllık hasreti sonlandırmak için sahada olacak. İngiltere ise şampiyonluğa adını yazdırmak için sahada olacak.

İtalya İngiltere maçı ne zaman 2021 başlayacak?

İtalya İngiltere maçı 11 Temmuz 2021 Pazar akşamı başlayacak. İtalya takımı yarı finalde İspanya ile karşılaştı ve İspanyol ekibini yenerek finale yükseldi. İngiltere takımı ise Danimarka ile yarı finalde karşı karşıya geldi ve Danimarka’yı eleyerek finale adını yazdırdı.

İtalya İngiltere maçı hangi kanalda oynayacak canlı izle

İtalya İngiltere maçı TRT 1, TRT 4K kanallarında oynayacak. Ayrıca trtizle.com ve TRT Radyo 1’den de canlı olarak naklen yayınlanacak. İtalya bu maça 1 eksikle çıkacak. Belçika maçında sakatlanan Leonardo Spinazzola bu maçta yer alamayacak. Bunun dışında İtalya tam kadro sahada yerini alacak.

italya ingiltere maçı canlı izle hangi kanalda

İtalya İngiltere maçı saat kaçta başlayacak?

İtalya İngiltere maçı saat 20.00’de başlayacak. İtalya teknik direktörü Mancini, yıllardır bu gün için çalıştıklarını dile getirdi. Finalde oldukları için mutluluk duyduklarını kaydeden Mancini, İngiltere’nin arkasında bir stadyum dolusu taraftarın olacağını, ancak finallerin her zaman farklı olduğunu söyledi.

İtalya İngiltere maçı nerede oynanacak?

İtalya İngiltere maçı İngiltere’nin Londra şehrinde yer alan Wembley Stadyumu’nda oynanacak. İngiltere teknik direktörü Southgate, önlerinde aşılması gereken son ve büyük bir engelin olduğunu, İtalya’nın birkaç yıldır çok iyi ve formda bir takım olduğunu ancak finalde oldukları gerçeğinin de tadını çıkaracaklarını söyledi.