İzmir Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor. ALFA, 8 sporcusunu mezun ederek A Takıma gönderdi. Sporcular; Serhat Öztaşdelen, Mert Furkan Bayram, Arif Şimşir Özgür Deryol, Anıl Doyuran, Sami Satılmış, Kenan Fakılı, Feytullah Emircan Gürlük mezun olarak A Takıma katıldı.

Sporcular için Metin Oktay Yerleşkesinde Mezuniyet Töreni düzenlendi. Altınordu Yeni Global İletişim Direktörü Başak Koç’un sunduğu törene Başkanvekili Barış Orhunbilge, ALFA teknik/ idari kadrosu ve sporcular katıldı.

Altınordu oyuncularının mutlu gününde Başkanvekili Barış Orhunbilge, Akademi İdari Direktörü Hande Özel, Akademi Teknik Direktörü Namet Ateş, kulüp doktoruRaşit Şimşek ve U19 Teknik Sorumlusu Hasan Haykır söz alarak oyuncuları kutladı.

İzmir Altınordu Futbol Akademisi ALFA başarısı

İzmir Altınordu Başkanvekili Barış Orhunbilge A takım ve ALFA’nın ortak bir şekilde Altınordu’ya hizmet için var olduğunu belirterek heyecanlı olduğunu, çünkü misyonları adına çok önemli bir gün yaşadıklarını kaydetti. Oyuncuların formayı almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Orhunbilge, Altınordu’da yetişen sporcular olarak her zorluğun üstesinden geleceklerinden emin olduğunu dile getirdi.

son dakika izmir haberleri