İzmir Büyükşehir Belediyespor kazandığı madalyalar ve ödüller ile yine zirvede yer aldı. Sutopu, Triatlon ve Judo takımlarının başarısı İzmir’i gururlandırdı.

Plaj ve su sporlarında, büyük kadınlar kategorisindeki Türkiye Kupası şampiyonluğuna, kısa süre içerisinde Kadınlar U15 Federasyon Kupası’nda ikincilik ve Erkekler U19 Türkiye Kupası’nda üçüncülük eklendi. Son olarak erkekler U17’de Federasyon Kupası İzmir’in oldu. İzmir Narlıdere Havuzu’nda 13-15 Ağustos’ta düzenlenen organizasyonda önce Manisa ve Konya Selçuklu Belediyesi’ni 26-0 ‘lık skorla yenerek grup birincisi oldu. Çeyrek finalde Heybeliada’yı 21-4, yarı finalde normal süresi 11-11 biten maçta Adalar Su SK’yı penaltılarla 16-15 yenip final biletini alan takım, son maçta ENKA’yı 15-13 yenip Federasyon Kupası’nı kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor yine zirvede

İzmir Büyükşehir Belediyespor Triatlon Takımı, Eğirdir’de 14-15 Ağustos’ta düzenlenen Triatlon Federasyonu Türkiye Kupası’nda zirveden inmedi. Yıldız erkeklerde Arda Aracı, genç erkeklerde Emir Aracı ile yıldız kadınlarda Irmak Şereflioğlu şampiyonluğa ulaştı. M3/B kategorisinde Delfin Eylül Avcı ikinci oldu. Genç erkeklerde Kıvanç Şahinkaya üçüncülüğü elde etti.

Sporcular, tüm sezonu kapsayan genel sıralamalarda da başarılı sonuçlar elde etti. Genel sıralamada M3/B’de Delfin Eylül Avcı ikinci, yıldız erkeklerde Arda Aracı birinci, Ege Kızılelma üçüncü, genç erkeklerde Emir Aracı birinci sırada yer aldı. Takım sezon sıralamasında ise yıldız erkekler, yıldız kadınlar ve genç erkeklerde tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı.

İzmirli yıldızlar Judo’da parladı

İzmir Büyükşehir Belediyesporlu judocular, Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası’nda zirveyi rakiplerine bırakmadı. Aksaray’da 13-15 Ağustos tarihlerinde yapılan şampiyonada üçü altın toplam dört madalya kazanan sporcularımız, kulübümüzü de takım sıralamasında şampiyonluğa taşıdı.

58 ilden 736 sporcunun katıldığı şampiyonada tatamiye çıkan Mehmet Güneş (34 kilo), Osman Canpolat (38 kilo) ve Sema Mete (artı 63 kilo) rakiplerini yenerek altın madalyaya ulaştı. 46 kiloda yarışan Enes Bilge üçüncülük kürsüsüne çıkarken 66 kiloda Yağız Sarp ise beşincilik elde etti.

İzmir Büyükşehir Belediyespor madalyaları ile yine zirvede

son dakika izmir haberleri