TFF 1. Lig'de geçtiğimiz hafta evinde Ümraniyespor'a 3-1 yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan İzmir ekibi Altay'da, haciz şoku yaşandı. Kulüp hakkında icra takibi başlatan genel kurul üyesi Erdoğan Alançay'ın avukatı, bugün kulübe gelerek paranın ödenmesini istedi. Yapılan görüşmeler sonucunda haciz işlemi durduruldu. Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Erdoğan Alançay'ı ağır şekilde eleştirdi. Alançay'ın avukatının kupalara haciz koymak istediğini belirten kulüp, Alançay'ın genel kurul üyeliğinin de kısa süre içinde sonlandırılacağını ifade etti. 

SOYUNMA ODASI KRİZİ ÇIKTI

Gün içinde yaşananlar hakkında bilgi veren siyah-beyazlı kulüp, Erdoğan Alançay'ın sadece şimdi değil, kulüp amatör lige düşmeme mücadelesi verirken de haciz işlemi başlattığı dile getirdi. Kulübün açıklamasına göre alacaklı avukatı sabah saatlerinde kulübe geldi. Avukat, içeride çıplak sporcular olmasına rağmen soyunma odasına girerek tespit yapmak istedi. Kulüp, avukatı engelledi. Kısa süre sonra kulüp avukatı kulüp binasına gelerek alacaklı avukatıyla görüşmelere başladı. 

ALACAKLI AVUKATI KUPALARI HACZETMEK İSTEDİ

Alacakların bir kısmı nakit, bir kısmı ise vadeli olarak ödendi. Alacaklı avukatı, vadeli ödemelerin geleceği tarihe kadar kupalara haciz koymak istedi ancak kulüp hacze izin vermedi. Siyah-beyazlıların kısa süre içinde olağanüstü toplanarak Alançay'ın kulüple ilişiğini kesmesi bekleniyor. Yönetim, Pazartesi günü İstanbulspor'la karşılaşacak futbolcuların bu olaylardan etkilenmemesi için de özel çaba sarf ediyor.