Geçtiğimiz sezon Kemal Özdeş ile yollarını ayırarak eski teknik direktörü Tamer Tuna ile anlaşma sağlayan Göztepe, yeni sezon öncesi gözünü Avrupa'ya dikti. Şubat ayında yeniden takımın başına geçen Tamer Tuna, artık ligde kaldığı için sevinen bir takım olmak istemediklerini, bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. Yeni sezonda Avrupa Kupaları'na katılmak için planlama yaptıklarını ifade eden Tuna, takımdan bazı yabancı oyuncuların ayrılacağını ifade etti. 

BAZI FUTBOLCULAR GİDECEK 

11 yabancı futbolcunun kadroda bulunduğunu ve bazı futbolcuların ayrılık süreçlerinin devam ettiğini belirten Tuna, yeni transferler için de çalışmaların sürdüğünü söyledi. Forvet, orta saha, savunma ve sol bek bölgelerine transfer yapmayı düşündüklerini ifade eden Tuna, yakın zamanda taraftarların müjdeli haberleri alacağının altını çizdi. 

GÖZTEPE YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI 

İzmir ekibi Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına Urla'da bulunan tesislerde başladı. Sarı-kırmızılılar, 16 Temmuz'da Bolu'ya giderek kampın 2. dönemine başlayacak. Göz-Göz, şimdiye kadar Murat Paluli ve Veli Çetin'le anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılıların şimdi ise Hatayspor'da forma giyen Selim Ilgaz ile görüştüğü belirtiliyor. 

EREN DERDİYOK TRANSFERİNİN OLMASI ZOR 

Öte yandan Göztepe'nin istediği ve Galatasaray ile yollarını ayıran Eren Derdiyok ile görüşmelerin olumsuz sonuçlanmaya yakın olduğu, iki tarafın yıllık maaş konusunda ortak paydada buluşamadığı iddia ediliyor. Göztepe, forvet hattı için daha önce de Rodallega ile ilgilenmiş ancak Kolombiyalı futbolcu Denizlispor'la sözleşme imzalamıştı.