Atletizm Süper Ligi’nde İzmir’i temsil eden tek kadın atletizm takımı olan Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımı, Balkan Salon Atletizm Şampiyonası’ndan dereceyle döndü. Daha önce Türkiye Şampiyonu da olan Gaziemir Belediyesi’nin milli sporcusu Rahime Tekin, şampiyonada 1500 kategorisinde mücadele verdi. 23 ülkeden sporcuların yarıştığı turnuvada Türkiye Atletizm Milli Takımı sporcusu olarak yarışan Rahime Tekin Balkan üçüncüsü oldu. Gümüş madalya kazanan Rahime Tekin ay yıldızlı formayla kürsüdeki yerini aldı.

HALİL ARDA’DAN TAM DESTEK

Gençlerin spor yapmaları için Gaziemir Belediyesi olarak her türlü desteği verdiklerini kaydeden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, İzmir’in tek kadın atletizm takımı olan Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımı sporcularının gurur kaynağı olduğunu söyledi. Başkan Arda, Balkan Atletizm Şampiyonası’ndan dereceyle dönen Rakime Tekin’i ve antrenörleri kutladığını dile getirdi.

GAZİEMİR SPOR KURSLARININ ÖNEMİ

Gaziemir’de düzenledikleri spor kursları ile geleceğin yeteneklerini keşfettiklerini ve sağlıklı yaşama katkı sağladıklarını söyleyen Başkan Halil Arda, kurslarda yetişen sporcuların ulusal ve uluslararası turnuvalarda derecelere imza attığını söyledi. Başkan Arda, spora verdikleri desteğin artarak devam edeceğini dile getirdi.