UEFA Avrupa Ligi eleme turu maçları devam ediyor. Galatasaray, Johnstone takımı ile karşı karşıya gelecek. Johnstone GS maçı d-smart’ta mı exxen’de mi? Galatasaray maçı hangi kanalda oynanacak? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. İskoç takımı olan St. Johnstone, sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak. 12 Ağustos 2021 Perşembe akşamı saat 21.00’de 2 güçlü takım yeşil sahada mücadele edecek.

Johnstone Galatasaray maçı 11 bin kişilik bir stat olan McDiarmid Park’ta oynanacak. Mücadeleyi Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. 2 takım daha önce İstanbul Başakşehir Stadı’nda karşı karşıya gelmiş ve maç 1-1’lik bir skorla tamamlanmıştı.

UEFA’da Türkiye’yi temsil eden köklü sarı-kırmızılı Galatasaray takımımız bu mücadeleyi kazanırsa üst tura çıkarak yeni rakipleri ile karşılaşacak. Johnstone ile berabere kalınırsa uzatmalar oynanacak. Uzatmalarda da gol atılmazsa penaltılarla üst tura çıkacak takım belirlenecek. En kötü senaryo ise Galatasaray’ın bu maçta yenilmesi halinde, UEFA’ya veda edecek olması. Galatasaray takımı maçı kazanması halinde Danimarkalı Randers takımı ile üst turda karşı karşıya gelecek. Elenme durumunda ise Sırbistan takımı Vojvodina ya da Avusturya takımı Lask ile karşılaşacak.

Zorlu mücadelede Galatasaray takımında Falcao kadroda yer almadı. Feghouli ise kadroya girdi. Tüm planlar galibiyet üzerine kurgulandı. Galatasaray gol atmak ve maçı kazanmak zorunda, bu yüzden forvette Babel ile birlikte Diagne sahada olacak. Muslera ilk maçta kırmızı kart görmüştü, bu maçta onun yerine İsmail Çipe kaleyi koruyacak.

Johnstone GS maçı d-smart’ta mı exxen’de mi?

Johnstone GS maçı d-smart ta oynanacak. Maç bu akşam saat 21.00’de Spor Smart kanalından canlı yayınlanacak. Johnstone Galatasaray maçı D-Smart 77. Kanal Spor Smart’ta izleyicilerle buluşacak.

Johnstone Galatasaray maçı hangi kanalda oynanacak?

Johnstone Galatasaray maçı D-Smart kanalında oynanacak. D-Smart 77. Kanal olan Spor Smart kanalından maç naklen canlı olarak izlenebilecek.

johnstone galatasaray maçı canlı izle hangi kanalda