Bu sezon İzmir'i Spor Toto 1. Lig'de temsil edecek olan Menemenspor'dan 2 transfer birden geldi. Menemenspor, golcü Alpha Jallow ile sağ kanatta forma giyen İbrahim Sangare ile anlaşma sağladı. İki futbolcu ile ikişer yıllık sözleşme imzalanırken futbolcular imza töreninde formalarını giyerek poz verdi.  21 yaşındaki golcü Alpha Jallow, 1 Kasım 1997'de doğdu. 1,88 boyundaki Gambiyalı futbolcu, futbola ülkesinin takımlarından Latrikunda FC'de başladı. Buradan United SC'ye transfer olan, daha sonra da Portekiz ekibi Alcochentense'ye giden Alpha Jallow, sağ kanatta da oynayabiliyor. 

SANGARE GEÇEN SEZON GİRESUNSPOR'DA OYNADI

Menemenspor'un diğer transferi İbrahim Sangare, geçtiğimiz sezon Giresunspor'da oynadı. Futbola İtalyan ekibi Andria'da başlayan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, kariyerinin büyük çoğunluğunu Fransız ekiplerinde geçirdi. Fransa'da Guingamp, Entente, Chambly, Avranches ve Auxerre'de forma giyen Sangare, Giresunspor'a transfer oldu. Giresunspor'la 4 maça çıkan Sangare, 2 asist yaptı ve 339 dakika sahada kaldı. Kariyerinde 80 maça çıkan Sangare, 13 gol 5 asistlik performans sergiledi. İbrahim Sangare'nin değeri 250 bin euro olarak gösteriliyor. 1,86 boyundaki futbolcu, forvette de oynayabiliyor. Fildişi Sahilli futbolcunun Fransız pasaportu da bulunuyor.

TAKIMIN BAŞINDA RAMAZAN KURŞUNLU VAR

Geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yapan Teknik Direktör Suat Kaya takımdan ayrılmıştı. Takımın başına Abdullah Ercan gelmiş ancak kulüpte yaşanan yönetim krizi sonrası Ercan görevi bırakmıştı. Menemenspor yönetimi, Abdullah Ercan'ın ardından takımın başına Ramazan Kurşunlu'yu getirmişti.