Spor Toto Süper Lig'deki İzmir ekibi Göztepe, sezonun ilk maçında Antalyaspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz sezon lige Avrupa Kupaları'na katılma hedefiyle başlayan ancak son hafta MKE Ankaragücü'nü yenerek ligde kalan sarı-kırmızılı ekip, bu sezona iyi başlamak istiyor. Pazar günü oynanacak maçla ilgili de bir değişiklik yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu, 19.15 olarak başlaması planlanan maçın saatini 21.45 olarak değiştirdi. 

GÖZTEPE GALİBİYET PEŞİNDE

Geçtiğimiz 4 sezonda lige galibiyetle başlayamayan İzmir ekibi, Antalyaspor maçından galibiyet çıkararak kötü seriyi sona erdirmek istiyor. Göztepe; ligin açılış maçları olan Elazığspor, Gazişehir, Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor mücadelelerinden 3 puanla ayrılamamıştı. Kombinelerin tamamen satıldığı Bornova Stadı'nda, taraftarlarının önünde maça çıkacak olan Göz-Göz, 3 puanla lige iyi bir başlangıç yapmanın peşinde...

GÖZTEPE KAZANIRSA DURUM EŞİTLENECEK

Daha önce Antalyaspor'la 27 kez karşılaşan Göztepe, bu maçların 9'unda galip geldi. Maçların 10'unu Antalyaspor kazanırken 7 maç berabere bitti. Göztepe'nin Pazar günü oynanacak maçı kazanması halinde galibiyet sayıları eşitlenecek.

GÖZTEPE 7 TRANSFER YAPTI

İzmir ekibi, şimdiye kadar 7 transfer gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon golcü sıkıntısı çeken Göztepe'de, Antalyaspor maçında yeni transfer Eren Derdiyok'un ilk 11'de başlaması bekleniyor. Yapılan transferlerin yanı sıra, transfer dönemi bitmeden 1 veya 2 futbolcunun daha kadroya katılması bekleniyor. Bu futbolcuların orta saha veya forvet mevkisinde olacağı öngörülüyor.