Airpods Pro'nun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! Airpods 3, ya da diğer ismiyle Airpods Pro'nun 30 Ekim tarihinden itibaren satışa çıkacağı ifade edildi. Son dönemin en çok konuşulan cihazlarından biri olan Airpods Pro, Airpods 2'lere göre daha küçük bir şekilde tasarlandı.

AIRPODS PRO FİYATI

Apple'ın resmi sitesinden yer alan bilgilere göre Airpods Pro'nun fiyatı da belli oldu. Airpods Pro için 1.899,00 TL satış fiyatı belirlenirken 633x3 aya kadar taksit yapılabildiği belirtildi.

Apple Airpods Pro fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Apple'dan yapılan açıklamada, Airpods Pro için şu ifadeler kullanıldı:

"Büyüleyici bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme. Etrafınızda olup bitenlere kulak verebilmeniz için Şeffaf Mod. Kişiye özel gün boyu kullanım rahatlığı. AirPods Pro, kulaklarınıza inanamayacağınız kadar sihirli. İşe, konfor kavramının tüm ayrıntılarını en yalın bakış açısıyla tekrar gözden geçirerek başladık. Ve Aktif Gürültü Engelleme özelliği için her kulağa olağanüstü bir uyum sağlayarak kişiye özel kullanım rahatlığı sunan bir kulak içi kulaklık tasarladık. Standartları değiştirecek ve sadece ama sadece müziği hissetmenizi sağlayacak bir kulaklıkla tanışmaya hazır olun. 

Apple Airpods Pro fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Kolayca takılıp çıkarılabilen yumuşak ve esnek silikon uçların üç farklı boy seçeneğinden size en uygun olanı seçin. İçi konik tasarımlı bu uçlar, kulağınızın şekline uyum sağlayarak AirPods Pro’nun yerine sıkı bir şekilde oturmasına olanak veriyor. Ve basıncı eşitlemeye yardımcı olan havalandırma delikleri sayesinde kulağınızda hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorsunuz. AirPods Pro, kulağınızın şekline ve kulaklık uçlarının yerleşimine sürekli adapte olmayı başarabilen Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip tek kulak içi kulaklık. Yani sadece dinlediğiniz şeye odaklanabilmeniz için dış dünyayı sessize alıyor.  İç kısım mikrofonu, istenmeyen seslere karşı kulağınızın içini dinliyor ve bunları da anti‑gürültü ile ortadan kaldırıyor.

Apple Airpods Pro fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Gürültü engelleme özelliği, sizi sarıp sarmalayan bir ses deneyimi sunabilmek için sürekli olarak saniyede 200 kez ayarlanıyor. Böylece müziklere, podcast’lere veya telefon görüşmelerine tam anlamıyla odaklanabiliyorsunuz. Etrafınızda neler olup bittiğini duymak mı istiyorsunuz? Kulaklığın alt ucundaki kuvvet sensörünü basılı tutarak Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Şeffaf Mod, dışarıdaki seslerin kulağınıza ulaşmasına izin veriyor ve etrafınızdaki insanlarla konuşurken doğal bir ses deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Apple Airpods Pro fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Adaptif EQ, daha tutarlı ve zengin bir dinleme deneyimi için müziği kulağınızın şekline uygun bir biçimde otomatik olarak ayarlıyor ve böylece yüksek bir ses kalitesi sunuyor. Yüksek gezinimli ve düşük distorsiyonlu özel bir hoparlör sürücüsü, güçlü baslar elde etmenizi sağlıyor. İç kısım mikrofonu, sesi sizin duyduğunuz şekilde duyuyor. Ardından AirPods Pro, orta ve düşük frekansları düzenleyerek sese ince ayar yapıyor. Amplifikatör, arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırmak için hoparlör sürücüsüne güç veriyor ve H1 çip ile birlikte çalışarak dinleme düzeylerini kontrol ediyor. Süper verimli ve yüksek dinamik aralığa sahip amplifikatör hem pil ömrünü uzatıyor hem de inanılmaz derecede temiz ve doğal bir ses üretiyor.

Apple Airpods Pro fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Apple tasarımı H1 çip, 10 adet ses çekirdeği sayesinde inanılmaz derecede düşük bir ses işleme gecikmesi yaratarak gerçek zamanlı gürültü engellemeye olanak veriyor. System in Package tasarımı; maksimum rahatlık, uyum ve stabilite için her bileşenin insan kulağının şekline göre yerleştirildiği oldukça titiz bir sürecin eseri olarak ortaya çıkıyor. Kuvvet sensörünü kullanarak müziklerinizi ve aramalarınızı kontrol edebiliyor, Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Size ayak uyduracak şekilde tasarlanan AirPods Pro, suya ve tere dayanıklı bir yapıya sahip.1 Üstelik üzerindeki genişletilmiş ağ dokulu mikrofon açıklığı rüzgarlı ortamlarda yapılan telefon görüşmelerinde sesin netliğini artırıyor. 

24 saatten fazla pil ömrü sunan Kablosuz Şarj Kutusu, gün boyu hareket halindeyken bile AirPods Pro’nuzun keyfini sürmenize olanak veriyor. Üstelik Qi sertifikalı şarj aygıtlarıyla da uyumlu."