Digitürk Katarlılara satılmadan önce "Dilediğin Zaman" ismiyle hizmet veren ancak ismi daha sonra Bein Connect olarak değiştirilen uygulama, hizmet vermeye devam ediyor. Dizilerin, filmlerin ve maçların izlenebildiği uygulamaya cep telefonunun yanı sıra televizyon ve bilgisayardan da ulaşılabiliyor. Bein Connect'ten yararlanmak isteyen kişiler, bu uygulamayı cep telefonlarına indirerek veya televizyondan - bilgisayardan bağlanarak dilediği yapımı izleyebiliyor.

Bein Connect uygulaması indirildikten sonra kullanıcının Digitürk kullanıcı ismi ve şifresini girmesi gerekiyor. Digitürk arayüzünün geçilmesinin ardından ekrana izlenebilecek yapımlar çıkıyor. Digitürk aboneliğinin yanı sıra spor paketini alan izleyiciler, maçları da takip edebiliyor.

BEIN CONNECT CANLI İZLEME LİNKİ

Bein Connect'e cep telefonunuzdan ulaşmak için Android telefonlar için Google Play, Apple telefonlar için ise App Store'e giriş yapılması gerekiyor. Uygulamalara giriş yapıldıktan sonra "Bein Connect" araması ile çıkan uygulamayı indirebilir ve kurulumun ardından birçok yapımı izleyebilirsiniz.

Bein Connect'e bilgisayar üzerinden erişmek için şu linkleri kullanabilirsiniz:

  • Windows: https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/bein-connect/9wzdncrdppsl
  • Apple:  https://itunes.apple.com/tr/app/bein-connect/id603336861?l=tr&mt=8

Bilgisayarda uygulamanın indirilmesinin ardından bilgisayarınızı televizyonunuza bağlayabilir ve izleme keyfini televizyondan devam ettirebilirsiniz.