Son dönemin en çok rahatsız edici konularından biri, gizli numaralardan yapılan aramalar oldu. Bazı kişiler, numaralarını engelleyerek tacize varan aramalar gerçekleştiriyor ve bu durum kişileri rahatsız ediyor. Yapılan aramalarda numaralar görünmediği için geri arama yapılamıyor, bu nedenle arama yapan kişinin de kim olduğu öğrenilemiyor. Gizli numaralar tarafından sürekli aranan ve bu kişilerin kim olduğunu öğrenmek isteyen kişiler de Google arama motorunu kullanarak araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki gizli numara nasıl bulunur? Gizli aramalar nasıl engellenir? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve diğer operatörlerin gizli numaraları engelleme kodları, haberimizde...

GİZLİ NUMARA ENGELLEME KODU

Gizli numaraları engellemek için operatörlerin farklı kodları bulunuyor. Bu kodları giren kişiler, işlem gerçekleştirildikten sonra telefonlarını gizli aramalara kapatabiliyor. Siz de operatörünüze uygun kodu tuşlayarak daha fazla rahatsız edilmenin önüne geçebilir ve telefonunuzu daha güvenli hale getirebilirsiniz.

GİZLİ NUMARA ENGELLEME TÜRK TELEKOM

Türk Telekom operatörüne bağlıysanız, telefonunuza gelen gizli numaraları engellemek için *253# kodunu tuşlayabilirsiniz. Bu tuşlama sonrası arama yapabilir ve servisi aktif hale getirebilirsiniz. Bu işlemin ardından telefonunuzu gizli numaralara kapatmış olacaksınız.

dr. ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

GİZLİ NUMARA ENGELLEME VODAFONE

Vodafone hattınıza gelen gizli çağrıları engellemek için "GIZLI AC" yazıp 7046'ya mesaj gönderebilir ya da 7046'yı arayabilirsiniz. Yapılacak işlem sonrası Vodafone hattınızı gizli numaralara kapatabilirsiniz. Eğer bu işlemi geri almak istiyorsanız "GIZLI KAPAT" koduyla aynı işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

GİZLİ NUMARA ENGELLEME TURKCELL

Turkcell hattına sahipseniz, gizli numaraları engellemek için *253# kodunu tuşlayıp arama yapabilirsiniz. Bu işlemle birlikte telefonunuzu gizli numaralara kapatabilir ve rahatsız edilmenin önüne geçebilirsiniz.

GİZLİ NUMARA NASIL BULUNUR 2021?

Gizli numara tarafından sürekli rahatsız edilen kişiler, gizli numaranın nasıl bulunacağını da araştırmaya devam ediyor. Gizli aramalar, genellikle bahis siteleri, reklam kuruluşları ya da numarasını belli etmek istemeyen kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Peki gizli numaralar nasıl bulunuyor, bulunabiliyor mu? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve diğer operatörler, ne yazık ki gizli numaraların kim olduğunu hat sahipleriyle paylaşmıyor. Bu nedenle operatörleri arasanız dahi gizli numaraları bulmanız pek mümkün görünmüyor. Gizli numaraları bulmak için tek bir yöntem bulunuyor. Eğer tacize varan aramalar alıyorsanız ve bu aramalardan rahatsız oluyorsanız, hukuki hakkınızı arayabilirsiniz. Savcılığa başvurup dilekçe verirseniz ve eğer savcılık başvurunuzu işleme alırsa, sizi gizli numaradan arayan kişinin kim olduğunu savcılık yoluyla öğrenebilirsiniz. Savcılık başvurusu dışında gizli numaraların bulunması mümkün değildir.

Fizyoterapist Zafer Aksungur muayene ücreti, kimdir

GİZLİ NUMARA BULMA PROGRAMI

Gizli numaralarla ilgili en çok merak edilenlerden biri de, gizli numara bulma programının olup olmadığı... İnternet üzerinde buna benzer birçok program bulunuyor ancak bu programlardan hiçbiri işe yaramıyor. Bu programı bilgisayarınıza kurmanız halinde kişisel bilgilerinizin de çalınmasına sebep olabilirsiniz. Bu nedenle gizli numara bulma programlarını bilgisayarınıza indirmemenizi ve gizli numara bulmak için hukuki yollara başvurmanızı tavsiye ediyoruz.