İnternet aramaları, bilgi dağıtımları, reklam teknolojisi ve arama motorları için yatırım yapan bir şirket olan Google internet tabanlı hizmet ve ürünler geliştirmeye devam ediyor. Google reklamları kavramının sahibi olan ve AdWords’dan kazandığı paralar milyar dolarlarla ölçülen Google’ın kurucuları olan Larry Page ve Sergey Birin’in kim oldukları, serveti, hayatı ve biyografi bilgileri ile Google’ın merkez binasının nerede olduğu araştırılmaya devam ediyor. Larry Page kimdir, serveti, hayatı, biyografi bilgileri nedir? Sergey Brin kimdir, serveti, hayatı, biyografi bilgileri nedir? Google’ın kurucuları ve sahibi kim? Google’ın merkez binası neredir, hangi ülkede? Sorularının cevabı aranıyor. Stanford Üniversitesi’nde doktora öğrencisi iken tanışan ve birlikte Google projesini hayata geçiren Larry Page ve Sergey Brin’in Google misyonu dünyadaki bilgiyi organize etmek ve bunu evrensel olarak erişilebilir ve kullanılabilir hale getirmektir.

LARRY PAGE KİMDİR, HAYATI, SERVETİ

Google’ın 2 kurucundan biri olan Larry Page 26 Mart 1973 tarihinde Amerika Michigan’da doğdu. Aşkenaz Yahudisi olan Larry Page Google’un temel algoritmalarını geliştiren ve Sergey Brin ile birlikte Google’ı kuran kişidir. Michigan Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu olan Larry Page Stanford’da yüksek lisans yapmıştır. Dünyanın en zengin 20 insanı arasında olan Larry Page 47 yaşındadır. 2007 yılında Lucinda Southworth ile evlenen Larry Page’in 2 çocuğu var. Larry Page’in serveti ise 62.7 milyar dolardır.

Google’ın kurucuları kimlerdir Google merkez binası nerededir, Larry Page Sergey Brin kimdir serveti hayatı biyografi

doktor ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

SERGEY BRİN KİMDİR, HAYATI, SERVETİ

Tam adıyla Sergei Mikhailovich Brin 21 Ağustos 1973 yılında dünyaya geldi. Aşkenaz Yahudisi olan Sergey Brin Amerikalı bilgisayar bilimcisi ve internet girişimcisidir. Larry Page ile birlikte Google’ı kurmuştur ve Google’ın CEO’luğunu yapmıştır. Google’ın çatı şirketi olan Alphabet Inc.’in bir dönem başkanlığını da yapan Sergey Brin dünyanın en zengin 20 kişisi arasındadır. Maryland Üniversitesi’nde lisans derecesi alan, Stanford Üniversitesi’nde doktora yapan Sergey Brin 2 evlilik yaptı ve 3 çocuğu bulunuyor. Sergey Brin’in serveti ise 60.9 milyar dolardır.

Google’ın kurucuları kimlerdir Google merkez binası nerededir, Larry Page Sergey Brin kimdir serveti hayatı biyografi

GOOGLE’IN KURUCULARI KİM?

Dünyanın en çok kâr getiren şirketlerinden olan Google’ın kurucuları Sergey Brin ve Larry Page’tir. 2 girişimci Stanford Üniversitesi’nde öğrenci iken tanışmış ve bir garajda Google projesini başlatmıştır.

GOOGLE’IN MERKEZ BİNASI NEREDİR, HANGİ ÜLKEDE?

Dünyanın en bilinen web sitesi ve şirketi olan Google’ın merkez binası Mountain View, Kaliforniya eyaletindedir. Google’ın merkez binası Amerika Birleşik Devletleri ülkesindedir.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi