Son dönemin en çok merak edilen oyun konsollarından biri PlayStation 5 oldu. PlayStation 4 Pro'nun ardından çıkacak olan modelle ilgili henüz çok fazla net bir bilgi bulunmazken oyunseverler PlayStation 5'in çıkış tarihini ve fiyatlarını araştırıyor. Peki PS5 ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar olacak? PlayStation 5 çıkış tarihi ne zaman? Avrupa ve Amerika basınından gelen son bilgilere göre PlayStation 5'in çıkış tarihiyle ilgili detaylar şu şu şekilde:

PS5 NE ZAMAN ÇIKACAK

Avrupa ve Amerikan basınında, PlayStation 5'in Kasım ayının sonlarına doğru çıkacağı belirtilmiş, hatta tarih olarak 20 Kasım bile verilmişti. Oyun konsolunun çıkmasını merakla bekleyen oyuncular, konsolla ilgili herhangi bir gelişmenin yaşanmaması nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. Bununla birlikte bazı satıcılar ise PlayStation 5 ön siparişi almaya başladı. PS5'in kısa süre içinde satışa çıkması bekleniyor.

PS5 2020 FİYATI NE KADAR OLACAK?

Son bilgilere göre PlayStation 5 fiyatı 499 dolar olacak. Bu rakam, güncel kur ile 2 bin 900 TL'ye denk geliyor. Bu rakamın üzerine vergiler de eklenince PlayStation 5'in ülkemizde 3 bin 500 - 4 bin TL arasında satışa sunulması bekleniyor.