7. Koğuştaki Mucize filmi TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi hangi kanalda oynuyor, 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi çekildiği yer neresi, 7. Koğuştaki Mucize filmi oyuncu kadrosu kimler var, 7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman hangi yıl çekildi? sorularının yanıtları araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, yapımcısı Saner Ayar ve Sinan Turan olan filmin senaryosunu Kubilay Tat’ın yazdı.

7. Koğuştaki Mucize filminin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur var. Filmin oyuncuları arasında ayrıca Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta ve Deniz Baysal da rol alıyor. Müziklerini Hasan Özsüt’ün hazırladığı, kurgusunu Ruşen Dağhan’ın yaptığı, Lanistar Media ve Motion Content Group tarafından çekilen film dram türü ile ekranlara geliyor. Vizyonda kaldığı süre boyunca 90 milyon TL’nin üzerinde hasılat elde eden film, Güney Kore yapımı olan Miracle in Cell No.7 adlı filmden uyarlandı.

Yayınlandığı yıl ülkemizde en çok izlenen film olan 7. Koğuştaki Mucize filmi, aynı zamanda Türkiye’nin en çok hasılat elde eden filmi unvanına da sahiptir. Film ayrıca Netflix platformunda da gösteriliyor ve dünyanın her yerinden övgüler almayı sürdürüyor. Aras Bulut İynemli’nin olağanüstü oyunculuğu ile kendisine hayran bırakan film televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi, çekim yeri, oyuncuları isimleri, hangi kanalda oynuyor ve ne zaman kaç yılında çekildi soruları marsilyabet yanıt buldu.

7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman hangi yıl çekildi?

7. Koğuştaki Mucize filmi 2019 yılında çekildi. Büyük ilgi gören film 11 Ekim 2019 tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlandı ve büyük bir gişe başarısına imza attı.

7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi çekildiği yer neresi?

7. Koğuştaki Mucize filmi Muğla ve İstanbul Beykoz'da çekildi. 7. Koğuştaki Mucize filminin çekildiği yer Muğla ve İstanbul şehirleridir. Filmin çekimleri için Muğla’da ve İstanbul’un Beykoz ilçesinde özel olarak çekim platosu hazırlandı. Filmin çekimleri tamamlandıktan sonra vizyona girdi. Günümüzde televizyon ekranlarında yayınlanmaya marsilyabet giriş devam ediyor.

7. Koğuştaki Mucize filmi hangi kanalda oynuyor?

7. Koğuştaki Mucize filmi Fox TV kanalında oynuyor. Film 22 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de ve aynı gece saat 00.15'te Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

7. Koğuştaki Mucize filmi oyuncu kadrosu

  • Aras Bulut İynemli: Memo
  • Nisa Sofiya Aksongur: Ova
  • Celile Toyon: Fatma Nene
  • İlker Aksum: Askorozlu
  • Mesut Akusta: Yusuf
  • Deniz Baysal: Öğretmen Mine
  • Yurdaer Okur: Yarbay Aydın
  • Sarp Akkaya: Müdür Nail
  • Yıldıray Şahinler: Hafız
  • Deniz Celiloğlu: Yüzbaşı Faruk
  • Ferit Kaya: Ali

7. Koğuştaki Mucize filminin oyuncuları arasında ayrıca Serhan Onat: Meydancı Selim, Emre Yetim: Ayna, Gülçin Kültür Şahin: Hatice, Cankat Aydos: Kaçak Asker, Doğukan Polat: Tevfik ve Hayal Köseoğlu: Ova'nın gençliği yer alıyor.