Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı, Katar, Fransa ve Türkiye'nin ortak yapımı olan Abluka filmi, bu gece televizyon ekranlarında olacak. Konusuyla en dikkat çekici filmler arasında yer alan Abluka'nın başlamasına kısa bir süre kala, filmle ilgili birçok konu da araştırılıyor. Abluka filminin konusu, nerede çekildiği, oyuncuları ve Meral karakteri merak ediliyor. Abluka filmiyle ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

ABLUKA FİLMİ KONUSU

Abluka filminde Kadir (Mehmet Özgür) 20 yıl boyunca hapiste yatıyor. Şartlı tahliye olan Kadir, çöp toplayıcı olarak çalışıyor ancak aslında muhbirlik yapıyor. Abluka filminde, Kadir'in yaşadığı dram anlatılıyor.

bal kaymak filmi nerede çekildi kaç yılında

ABLUKA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Abluka filminin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Çekimler için uzun süre araştırma yapıldı ve son olarak Başakşehir'e karar verildi. Başakşehir ilçesi sınırları içinde yer alan Şahintepe Mahallesi'ne set kuruldu. Başakşehir'in en kalabalık 3. mahallesi olan Şahintepe'nin nüfusu 32 bindir. Abluka filmi 2015 yılında çekildi.

ABLUKA FİLMİ OYUNCULARI

Abluka filminde Kadir karakterini Mehmet Özgür, Ahmet karakterini Berkay Ateş, Meral karakterini Tülin Özen, Hamza karakterini Müfit Kayacan, Ali karakterini Ozan Akbaba üstlendi. Filmde Fatih Sevdi, Mustafa Kırantepe ve Yavuz Pekman gibi isimler de yer aldı.

ABLUKA FİLMİ MERAL KİM

Abluka filminde Meral karakterini Tülin Özen üstleniyor. İskenderun'da doğan Tülin Özen, İzmir'de lise eğitimi aldıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünde eğitim görmeye başladı. Kariyerine oyuncu olarak devam etmek isteyen Tülin Özen, Yeditepe Oyuncuları'nda burslu olarak eğitim aldı ve ardından oyunculuğa başladı. Kariyerinde birçok film, dizi ve reklam filminde rol alan Tülin Özen, en tanıdık oyuncular arasında yer alıyor.

ekşi elmalar filmi nerede çekildi kaç yılında