Survivor 2020'de heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışması olan Survivor yarışmasında, bu akşam bir kişi daha adaya veda edecek. Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, sms sıralamasını açıklayarak adaya veda edecek ismi duyuracak. Survivor sms sıralaması tablosunun son halini merak eden izleyiciler ise, konuyla ilgili araştırma yapmayı sürdürüyor. Acunn com sms sıralaması ve Survivor oylaması 2020 tablosuyla ilgili detaylar, haberimizde...

Survivor'da bu hafta gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununda kırmızı takım, Sercan Yıldırım öncülüğünde gösterdiği performansla yarışmayı kazanmayı başarmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise durum eşitlendi. İki takımdan elenme adayı olarak Cemal Can ve Barış belirlendi. Bu akşam belirlenecek yeni adayların ardından sms oylamasına geçilecek ve adaya veda eden isim belli olacak.

9 HAZİRAN SURVIVOR KIRMIZI TAKIM SMS SIRALAMASI

1- Barış

2- Sercan

9 HAZİRAN SURVİVOR MAVİ TAKIM SMS SIRALAMASI

1- Cemal Can

2- Nisa

SURVIVOR'DA KİMLER KALDI?

Survivor'da şu an ünlüler takımından Elif Yıldırım Gören, Sercan Yıldırım ve Yunus Emre Özden, gönüllüler takımından ise Barış Murat Yağcı, Berkan Karabulut, Cemal Can Canseven, Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş ve Yasin Obuz yarışıyor.