Survivor 2020’ye katıldığında 97 kilo olan ve adada verdiği mücadeleler ve geçirdiği bir rahatsızlığın ardından 81 kiloya düşen Berkan Karabulut’un adada 16 kilo verdiği ortaya çıkmıştı. Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut’un aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı ve meslek bilgisi, ne iş yaptığı araştırılıyor. Survivor Berkan nereli? Survivor Berkan kaç yaşında? Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği ne? Sorularına yanıt aranıyor. Yarışmanın en istikrarlı isimlerinden olan ve Survivor 2020 genel puan sıralamasında birinciliği kimseye kaptırmayan Berkan Karabulut’un yaşamına dair notlar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR BERKAN NERELİ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut İstanbulludur. Berkan’ın ailesi Yugoslav göçmenidir ve Berkan ailenin 3 çocuğundan biridir. İstanbul’da büyüyen Berkan’ın yaşamını İstanbul’da sürdürdüğü biliniyor.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

23 Eylül 1994 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut 26 yaşındadır. Çocukluk yaşlarında futbol ve basketbol oynayan Berkan Karabulut 193 cm boyunda ve 81 kilodur. Terazi burcu olan Berkan, Survivor 2020’de yarışını sürdürüyor.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut fitness ve spor eğitmenliği işi yapıyor. Berkan Karabulut’un mesleği kişisel gelişimci, vücut geliştirme hocası ve pilates eğitmenidir.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor, ailesi aslen nereli?