Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması TV8 ekranlarında devam ediyor ve en çok izlenen yarışma programı olarak hafızalara kazındı. Survivor Gönüllüler Takımı kadrosunda yarışan ve küsmeleri ile ünlü olan Nisa Bölükbaşı’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi ve mesleği araştırılıyor. Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli? Survivor Nisa ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arayan yarışma severler, yarışmada Cemal Can hariç herkesi küsmeyi başaran Nisa Bölükbaşı’nın yaşamına dair notları öğrenmeye çalışıyor. Survivor genel puan sıralamasında yüzde 54.96 başarı oranı ile üçüncü sırada olan ve şu ana kadar birebir girdiği mücadelelerde 85 galibiyete karşı 57 mağlubiyet oranı ile yarışı sürdüren Nisa Bölükbaşı, kendisini parkurlara tam vermesi durumunda şampiyonluğun en önemli adaylarından olacağının sinyalini veriyor. Yarışmanın en genç isimlerinden olan Nisa Bölükbaşı’nın hayatı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 Çek Cumhuriyeti doğumludur. Başkent Prag’da dünyaya gözlerini açan ve 6 yaşında yüzme takımına giren, 8 yaşında tenis oynamaya başlayan ve 15 yıl Prag Tenis Kulübü Cibulka’da oynayan Nisa Bölükbaşı, aynı zamanda yüzme hocalığı da yaptı ve kariyerine voleybol sporunda devam etti. Libero oynayan Nisa Bölükbaşı bir taraftan da eğitimini sürdürüyor ve mimarlık okuyor.

Adada 16 kilo veren Survivor Berkan kaç yaşında, nereli? Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği ne?

SURVİVOR NİSA NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı Çekya Praglıdır. Annesi Çek, babası Türk olan Nisa Bölükbaşı’nın babasının aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. 170 cm boyunda ve 63 kilo olan Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020’de yarışını sürdürüyor.

SURVİVOR NİSA NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı mimarlık eğitimi alıyor ve voleybol sporu işi yapıyor. Yengeç burcu olan Nisa Bölükbaşı sessiz ve üzgün yapısı ile dikkat çekiyor.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?