Kanal D ekranlarında her hafta Cumartesi günü yayınlanan Afili Aşk dizisi yeni bölümü olan 34. Bölümü ile ekranlara gelecek. Afili Aşk son bölüm yayın günü ve Afili Aşk yeni bölüm fragmanı detayları merak ediliyor. Afili Aşk ne zaman, Afili Aşk hangi gün ve Afili Aşk hangi kanalda? Sorularının yanıtını arayan dizi severler, Afili Aşk dizisi yayın detaylarını araştırmaya devam ediyor. Oyuncuları arasında Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Neşe Baykent ve Asena Tuğal olan dizinin merak edilen yayın notları haberimizde yer alıyor.

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Afili Aşk dizisi yeni bölüm 15 Şubat 2020 Cumartesi günü oynuyor. Afili Aşk’ın son bölümünde Kerem ve Ayşe’nin inadı devam edecek. Kerem Ceyda ile Ayşe ise Ömer ile mutluluk pozları verecek. Kerem’in kafasında soru işaretleri belirecek ve Ömer’in Ayşe ile hatıralarının olduğu yüzüğün hikayesinden kuşkulanacak.

AFİLİ AŞK HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Afili Aşk dizisi Kanal D kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Dizinin yeni bölümünde Muhsin, Kenan’ı dolandıran kişi ile ilgili araştırmalarında bir fotoğrafa ulaşacak. Kerem ve Ayşe ise fotoğraftaki adamın peşine düşecek ve ipuçlarını takip ederek bir yere gidecekler. Ancak gittikleri yerde onları sürpriz bekliyor olacak.