Afili Aşk dizisi 31. Bölüm fragmanı yayınlandı. Afili Aşk yeni bölüm yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden dizi severler, Afili Aşk hangi gün oynuyor? Afili Aşk ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ekranların eğlenceli dizisi Afili Aşk’ın başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk. Dizinin oyuncuları arasında ise Altan Erkekli, Neşe Baykent ve Asena Tuğal gibi popüler oyuncular var. Afili Aşk dizisi son bölüm yayın notları haberimizde yer alıyor.

AFİLİ AŞK DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Afili Aşk dizisi yeni bölüm 29 Ocak 2020 Çarşamba günü, Kanal D kanalında yayınlanıyor. Sevilen romantik komedi dizisinin 31. Bölümü izleyici ile buluşacak. Son bölümde Ayşe ile Kerem arasındaki ipler daha da gerilecek. Şirketteki sıkıntılara bir de Ayşe’ye görücü gelmesi eklenecek.

AFİLİ AŞK DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Afili Aşk dizisi bu akşam (29 Ocak), saat 20.00’de başlıyor. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli’nin yaptığı Afili Aşk dizisi 31. Bölümü ile devam ediyor. Afili Aşk dizisinin senaryosunu ise Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu yazıyor.

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Afili Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı olan Afili Aşk 31. Bölüm fragmanı yayında. Dizinin yeni bölümünde boşanan ikili yollarını ayıracak ancak iş ortaklıkları devam edecek. Ayşe şirkete gelmeye devam edecek, Kerem ise bu durumdan rahatsız olacak.