Afili Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı olan 29. Bölüm fragmanı yayınlanmış ve dizinin yeni bölüm yayın günü ortaya çıkmıştı. Afili Aşk dizisinin 29. Bölümünün ne zaman ekranlara geleceğini merak eden izleyiciler, Afili Aşk dizisi yeni bölüm hangi günler oynuyor? Afili Aşk ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Neşe Baykent ve Asena Tuğal olan Afili Aşk dizisi son bölüm yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

AFİLİ AŞK HANGİ GÜNLER, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Afili Aşk dizisi yeni bölümü 15 Ocak 2020 Çarşamba günü, Kanal D kanalında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Rıza ile Kerem karşı karşıya geliyor aralarındaki ip daha da geriliyor. Ayşe ise çaresiz şekilde olanları izlemeye devam ediyor. Diğer taraftan ise Sabri mahalleye dönüyor ve Ayşe’nin karşısına çıkarak evlenme teklif ediyor.

AFİLİ AŞK NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Afili Aşk dizisi bu akşam (15 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Serdar Gözelekli’nin yönettiği, senaryosu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu tarafından yazılan Afili Aşk dizisi yeni bölümü ile ekranlarda olacak.