Ağır Romantik filmi televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor. Filmin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Ağır Romantik filmi hangi kanalda oynuyor, Ağır Romantik filmi gişe hasılat bilgileri nedir, Ağır Romantik filmi kaç kişi izledi, Ağır Romantik filmi başrol oyuncuları kim? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Filmin başrollerini Aslı Egeli rolü ile Tuvana Türkay ve Kerem Babayiğit rolü ile Onur Tuna paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Danyal rolü ile Sermiyan Midyat, Servet Babayiğit rolü ile Altan Erkekli, Haktan Hakyemez rolü ile Durul Bazan, Nermin rolü ile Semra Dinçer, Servet Pandur, Gazanfer Ündüz ve Arif Selçuk rol alıyor. Filmde, Aslı Egeli heykeltıraş annenin ve profesör babanın konservatuarda okuyan genç kızıdır. Bir gün Beyoğlu’nda gezerken bir adamın saldırısına uğrar ve çantası çalınır. Aslı’ya bu zor durumunda Kerem yardımcı olur. Aslı ve Kerem arasındaki tanışıklık aşka ve evlenmeye kadar uzanır. Ağır Romantik filmi hangi kanalda oynuyor, kaç kişi izledi, gişe hasılat bilgileri nedir, başrol oyuncuları kim, ne zaman çekildi, nerede çekildi sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen detaylar haberimizde betonred yer alıyor.

Tuvana Türkay aslen nereli burcu ne evli mi eşi sevgilisi kim oynadığı filmleri ve tv dizileri Tuvana Türkay aslen nereli burcu ne evli mi eşi sevgilisi kim oynadığı filmleri ve tv dizileri

Ağır Romantik filmi ne zaman çekildi?

Ağır Romantik filmi 2019 yılında çekildi. Film 14 Şubat 2020 tarihinde vizyona girdi ve büyük ilgi gördü. Deniz Denizciler'in yazıp yönettiği Ağır Romantik filmi, birlikte olacağı insanın centilmen ve romantik olmasını bekleyen Aslı ile Aslı'ya karşı ince ruhlu olan fakat büyük bir kapkaç çetesinin liderinin oğlu olduğunu Aslı'dan saklayan Kerem'in hikâyesini ekranlara taşıyor.

Ağır Romantik filmi nerede çekildi?

Ağır Romantik filmi İstanbul Beyoğlu’nda çekildi. Filmin çekimleri için Beyoğlu ilçesine bağlı Tarlabaşı semtinde ve Şişli ilçesine bağlı Nişantaşı semtinde çekim setleri kurularak çekimler tamamlandı. Silahlı çatışma sahneleri, Nişantaşı’nda çekilmiş ve çekimler esnasında cadde trafiğe kapatılmıştır. Liatris Film tarafından çekilen filmin yapımcısı Ruhi Aliyeva’dır. Filmin müziklerini ise Yıldıray Gürgen hazırlamıştır.

Benim Adım Feridun filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları kim? Benim Adım Feridun filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları kim?

Ağır Romantik filmi gişe hasılatı nedir?

Ağır Romantik filmi gişe hasılatı 1 milyon 427 bin 793 TL’dir. 2020 yılında vizyona giren ve 5 hafta vizyonda kalan film 84 bin 296 kişi tarafından beyazperdede izlenmiş ve 1.427.793 TL gişe hasılatı elde etmiştir. Film romantik komedi türünde çekilmiştir.

Ağır Romantik filmi kaç kişi izledi?

Ağır Romantik filmi filmini 5 haftada toplam 84 bin 296 kişi izledi. Filmi ilk hafta sonunda 50.697 kişi beyazperdede izledi. 5 hafta sonunda 84.296 izledi. İlk hafta sonunda 906.341 TL gişe hasılatı yapan film, 5 haftanın sonunda 1 milyon 427 bin 793 TL gişe hasılatı elde etmiştir.

Ağır Romantik filmi hangi kanalda oynuyor?

Ağır Romantik filmi Show TV kanalında oynuyor. Film 22 Ağustos Salı günü saat 23.45’te ve bittikten hemen sonra tekrar 01.45’te Show TV ekranlarında betonred giriş yayınlanıyor.

Recep İvedik 3 nerede çekildi hangi üniversitede hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi? Recep İvedik 3 nerede çekildi hangi üniversitede hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi?

Ağır Romantik filmi başrol oyuncuları kim?

  • Tuvana Türkay - Aslı Egeli
  • Onur Tuna - Kerem Babayiğit
  • Sermiyan Midyat - Danyal
  • Altan Erkekli - Servet Babayiğit
  • Durul Bazan - Haktan Hakyemez
  • Semra Dinçer - Nermin
  • Servet Pandur - Nejla Egeli
  • Gazanfer Ündüz - Nejat Egeli
  • Arif Selçuk - Halo Dayı

Düğüm Salonu filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri Düğüm Salonu filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri