TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aile Arasında filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Aile Arasında filmi Adana’da nerede çekildi, Aile Arasında filmi oyuncu kadrosu kimler var, Aile Arasında filmi çekildiği yer neresi ve Aile Arasında filmi kaç kişi izledi? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Filmin yönetmeni Ozan Açıktan, yapımcısı Necati Akpınar, yazarı Gülse Birsel’dir.

Aile Arasında filminin başrollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar var. Oyuncuları arasında ayrıca Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh ve Gülse Birsel yer alıyor. BKM tarafından çekilen Aile Arasında filmi 2017 yılında çekilmiştir. Aynı yılın Kasım ayında galaları yapılan film, 1 Aralık 2017 tarihinde vizyona girmiş ve büyük bir gişe başarısı elde ederek en çok izlenen yedinci film olmuştur.

Aile Arasında filmi ayrıca birçok ödülün de sahibi oldu. Ayta Sözeri, filmdeki oyunculuğu ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Başrolde yer alan Demet Evgar, Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülünü alırken, Engin Günaydın ise Yılın En Başarılı Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Film ayrıca, En İyi Film ve En İyi Senaryo gibi bir çok ödülün de sahibi oldu. Aile Arasında filminde söylenen şarkılar, film nerede çekildi, oyuncuları kim ve izlenme sayısı nedir sorularının cevabı mobiliddaa ortaya çıktı.

Aile Arasında filmi çekildiği yer neresi?

Aile Arasında filminin çekildiği yer İstanbul’un Silivri ilçesi ve Adana’dır. Filmin çekimlerinin büyük bölümü Silivri’de bulunan sette gerçekleşmiştir. Çekimlerin diğer bölümüne ise Adana’da devam edilmiştir. Filmin çekimleri yedi hafta sürmüştür.

Aile Arasında filmi Adana’da nerede çekildi?

Aile Arasında filmi Adana’da farklı ilçe, semt ve mekanlarda çekildi. Filmin çekimleri için Adana’nın farklı yerlerinde çekim setleri kuruldu. Ayrıca filmin bazı sahneleri de İstanbul’un Cihangir semtinde yapılmıştır. Çekimlerin tamamlanmasının film beyazperdede gösterime girmiştir. Televizyon ekranlarında ise sinemaseverler ile buluşmaya mobiliddaa giriş devam ediyor.

Aile Arasında filmi kaç kişi izledi?

Show TV’de yayınlanan Aile Arasında filmini sinemalarda 5 milyon 289 bin 51 kişi izledi. Film vizyonda kaldığı süre boyunca 64 milyon 556 bin 712 lira hasılat elde etti.

Aile Arasında filmi oyuncu kadrosu

  • Engin Günaydın (Fikret – Fiko)
  • Demet Evgar (Solmaz)
  • Erdal Özyağcılar (Haşmet Kurt)
  • Devrim Yakut (Mükerrem Kurt)
  • Fatih Artman (Emirhan Kurt)
  • Şevket Çoruh (Necati "Neco" Balcılar)
  • Gülse Birsel (Mihriban)
  • Derya Karadaş (Leyla)
  • Ayta Sözeri (Behiye)

Aile Arasında filminin oyuncuları arasında ayrıca şu isimler rol almıştır; Su Kutlu (Zeynep Balcılar), Devin Özgür Çınar (Gülümser Kurt), Deniz Hamzaoğlu (Kahraman Kurt), Rıza Akın (Selahattin Aladağ), Arif Erkin (Dede), Erdal Cindoruk (Ruhi) ve Ünal Yeter (Okan).